1. Γενικά

α. Το Ονειροκρίτης.gr είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

β. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας (Ονειροκρίτης.gr) , δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του Ονειροκρίτης.gr

γ. Ονειροκρίτης.gr μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

2. Περιεχόμενο

α. Το Ονειροκρίτης.gr μπορεί να περιέχει περιεχόμενα που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικά, ήχου ή / και βίντεο. Το Ονειροκρίτης.gr δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, που λαμβάνει πληροφορίες από τo Ονειροκρίτης.gr όσο αναφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις. Τα κείμενα και οι ερμηνείες του ονειροκρίτη μας σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει  να θεωρούνται  απόλυτες και έγκυρες, χρησιμοποιήστε τις με σύνεση. Σε καμία περίπτωση όσα γράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορούν να θεωρηθούν συμβουλές επαγγελματικής φύσης. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα μην ψάχνετε την λύση εδώ, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Το ονειροκριτης.gr είναι απλά ένα μέσο πληροφοριών και  ατομικής έκφρασης.

β. Τα κείμενα του Ονειροκρίτη μας υποβάλλονται απο τους χρήστες της σελίδας. Εάν τυχών γνωρίζετε ότι κείμενα που καταχωρήθηκαν στο ονειροκρίτης.gr είναι καταχρηστικά, συκοφαντικά, άσεμνα, ενάντια στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ . Oneirokritis & oneira, ονειρα ερμηνεια. Άλλες πηγές των κειμένων είναι ο Ονειροκρίτης από το Α ως το Ω με άδεια creative commons Attribution Non-commercial , ο Oneirokriths με άδεια creative commons Attribution Non-commercial, η livepedia με άδεια Gnu.

3.Χρήστες

α. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών, έχοντα πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.  Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ο χρήστης αυτομάτως δηλώνει ότι έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και ότι έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαίρεση αποτελεί  ένα τμήμα της σελίδας που λέγεται Παιδική γωνιά. Αυτό επιμελείται και παρουσιάζει η Νεκταρία, το μέλος και εθελοντής της σελίδας, που λειτουργεί ανεξάρτητα από την ομάδα του ονειροκρίτη. Σ’ αυτό επιτρέπεται να μπαίνουν, όλες οι ηλικίες, με δική της ευθύνη. Η ομάδα του ονειροκρίτη δεν φέρει ουδεμία ευθύνη γι’ αυτό.
4. Καταχωρήσεις
α. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο που υποβάλετε σας στο Ονειροκρίτης.gr . Ως χρήστης δηλώνετε ρητά ότι δεν  θα μεταβιβάσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι ψευδές  ή δυσφημιστικό, ανακριβές, προσβλητικό, χυδαίο,άσεμνο, βέβηλο, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλητικό, που προσβάλει  την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή με άλλο τρόπο παράνομο. Το Ονειροκρίτης.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, μετακινήσει ή να επεξεργαστεί το υλικό που καταχωρείτε, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αν το  κρίνει καταχρηστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, ενάντιο στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτο.

Όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους χρήστες που τα δημοσίευσαν και όχι τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας αυτής.

Εάν τυχών γνωρίζετε ότι κείμενα που καταχωρήθηκαν στο ονειροκρίτης.gr είναι καταχρηστικά, συκοφαντικά, άσεμνα, ενάντια στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτα. παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

β. Αναγνωρίζετε ότι οι καταχωρίσεις που κάνετε στο Ονειροκρίτης.gr  μπορούν να υποστούν επεξεργασία, να αφαιρεθούν, η τροποποιηθούν.

5. Σύνδεσμοι (links)

Το Ονειροκρίτης.gr περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων ή το περιεχόμενό τους, Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση(links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

6. Διαφήμισεις

α. Χρησιμοποιούμε διαφημιστικές προϊόντα τρίτων για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες (μη συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, τη διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους για την παροχή διαφημίσεων για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρακτική αυτή και τις επιλογές σας σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες όπως επίσης το πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρακτική αυτή κάντε κλικ εδώ .

β. Το Ονειροκρίτης.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συμβουλές και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι διαφημιζόμενοι- συνεργαζόμενοι επαγγελματίες.