Όσπρια

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε όσπρια, αυτό σημαίνει πως θα μπει στο σπίτι σας η τύχη, η ευτυχία και η χαρά. Αν δείτε πως σπέρνετε ή θερίζετε όσπρια, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που θα πάει πολύ καλά. Αν δείτε πως βράζετε ή τρωτε όσπρια στο σπίτι σας, σημαίνει πλούτη, ευτυχία και χαρά. Αν δείτε να σας προσφέρουν όσπρια, σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς, σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να βγάλετε μεγάλες υποχρεώσεις που είχατε. Αν δείτε πως πουλάτε όσπρια και πήρατε χρήματα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες τοποθετήσεις χρημάτων και θα χάσετε την εκτίμηση του κόσμου. Αν δείτε πως άλλοι έχουν όσπρια, σημαίνει πως θα μάθετε για την ευτυχία άλλων γνωστών, συγγενών και θα χαρείτε.

Όσπρια

27 σχόλια στο Όσπρια

 • Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 στο 13:58
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου γεια σου,είδα στον ύπνο μου οτι ήμουν σε ένα σπίτι ακατάστατο μάλλον δικό μου κ είχα ενα ταψί κ ετοιμάζα γίγαντες να βάλω στον φούρνο αλλά είχε πέσει πολύ λάδι κ τοτο έβγαζα με την χούφτα πολυ λάδι όμως χωρίς να βλέπω που το Ρίχνω μετά το έβαλα στον φούρνο κ πηγα κ Καλά για ύπνο Όταν ξύπνησα έτρεξα στον φούρνο Γιατί φοβήθηκα μήπως κάηκε κ είδα οτι είχα βάλει γεμιστά κ όχι γίγαντες..Είναι η δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα πουυ βλέπω γεμιστά τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 11:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Είσαι μπερδεμένη και δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τι κάνεις. Τα γεμιστά δηλώνουν πιθανόν ένα φαγητό που λαχταράς να φας και σου λείπει ή το έκανες και το συγκράτησε το υποσυνείδητο. Όμως, θέλει να δείξει το χάος που επικρατεί μέσα σου. Πάλι καλά που βρήκες φαί και δεν βρήκες κάτι βλαβερό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 στο 09:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  Τις τελευταίες ημέρες και λόγω της αγωνίας μου για την υγεία της μητέρας μου, βλέπω συνεχώς όνειρα.
  Χτες μάθαμε ότι έχει καρκίνο στο στήθος αλλά διαχειρίσιμο.
  Προχτές και πριν πάμε στον γιατρό είδα ότι φώναζα στον αδελφό μου ότι παρατάει φαγητά παντού και μάζεψα φαγητά και γλυκά από το κομοδίνο του και τα πέταξα.
  Χτες, είδα ότι μια γνωστή μου έβραζε ρεβύθια και εγώ έφαγα 2-3.
  Όλες οι επεξηγήσεις που διάβασα για τα ρεβύθια, ήταν στεναχώριες, προβλήματα κλπ
  Όπως καταλαβαίνετε… μου ήρθε λίγο βαρύ.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   Πέταξες όμως τα φαγητά και τα γλυκά κι αυτό είναι κάπως παρήγορο. Ναι, τα όσπρια γενικά δείχνουν φτώχεια και απογοήτευση, ειδικά αν είναι μισοβρασμένα ή ωμά ή δεν μπορούν να βράσουν. Πιο κακό είναι όταν σου σπάσουν κάποιο δόντι ή δεν έχουν καλή γεύση. Τότε συνοδεύουν μια μεγάλη απώλεια. Γεύεσαι λοιπόν μια στεναχώρια που κάποιοι άλλοι έχουν ετοιμάσει για σένα. Αν το άτομο που μαγείρευε είναι άγνωστη, πιθανόν να είναι η μοίρα της που σε κέρασε απογοήτευση εξαιτίας της ασθένειας της.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 19:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Η μητερα μου ειδε οτι μαγειρευε σε μια κατσαρολα μεγαλη φασολια με ντοματα.Συμβολιζει κατι?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 11:39
   Σύνδεσμος

   Θα κερδίσει χρήματα ή είχε επιθυμία να φάει αυτό το φαγητό. Το όνειρο επίσης την προτρέπει να μαγειρέψει κάτι υγιεινό, αν αυτό τον καιρό τα φαγητά δεν ήταν τόσο υγιεινά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  καλημέρα, τι είναι αν δεις στον ύπνο σου σακουλάκια φάβας ? Είδα ότι βρισκόμουν σε ένα εξωτερικό χώρο όπου ήταν νύχτα και ένας φίλος μου διάλεγε σακουλάκια φάβας , υποτίθεται ότι και εγώ θα έπαιρνα και του έλεγα ποια είναι καλά

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   Ενώ η φάβα είναι το φαγητό του φτωχού, δίνει πλούτη στο όνειρο.
   Όμως, επειδή ήταν νύχτα, δεν πρέπει να κάνει καμία ενέργεια τώρα. Πρέπει να σκεφτεί και να τον βοηθήσεις κι εσύ, να οργανωθείτε και να δουλέψετε αλληγορικά ή κυριολεκτικά μαζί για να γίνει εφικτή αυτή η ερμηνεία όταν βγει το φως του ήλιου. Τότε πρέπει να υλοποιήσει όσα σκέφτηκε την χρονική στιγμή που ήταν νύχτα. Τώρα είναι ο καιρός περισυλλογής. Τα πλούτη αλληγορικά μπορεί να είναι και ψυχικά ή υλικά αγαθά.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:40
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με το παιδί αυτό όμως δεν έχουμε καμία επαφή πλέον . Επίσης ,ίσως πρέπει να αναφέρω και κάτι άλλο το οποίο δε θεώρησα σημαντικό, πριν εμφανιστεί ο φίλος μου, είδα ότι βρισκόμουν σ αυτό το χώρο και ουρούσα πολύ σε μια τουαλέτα , παρότι υπήρχαν πολλές πολυκατοικίες τριγύρω.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:49
     Σύνδεσμος

     Ακόμη καλύτερα. Είναι συμβολικά η δυνατή αρσενική σου προσωπικότητα. Αφορά εσένα. Ίσως αυτό το άτομο, αν κάποτε συναντηθείτε, να σε ωφελήσει. Μπορεί να συμβολίζει κάποιον άλλο που θα έρθει στη ζωή σου. Παράλληλα, είναι και απελευθερωτικό όνειρο. Απαλλάσσεσαι από μεγάλες στεναχώριες για να δεχτείς νέες καταστάσεις που πρόκειται να έρθουν στη ζωή σου και ίσως την αλλάξουν. Άρα, οργανώσου σωστά.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:55
      Σύνδεσμος

      να με βοηθήσει πολύ δύσκολο , έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και έχει και αυτός πολλά προβλήματα, δεν είναι καλά οικονομικά όπως εγώ. Σας ευχαριστώ και πάλι !!! 🙂

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:57
       Σύνδεσμος

       Μπορεί, όπως είπα, να συμβολίζει κάποιον άλλο που θα σε βοηθήσει και απλά δανείστηκες τη δική του μορφή για να μην δεις άγνωστο. Η ζωή σου θα αλλάξει. Απελευθερώθηκες στο όνειρο, θα γίνει αυτό και στο μέλλον. Να είσαι έτοιμη να δεχτείς αυτές τις αλλαγές.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:18
        Σύνδεσμος

        τώρα κατάλαβα ακριβώς την ερμηνεία 🙂 να ‘στε καλά

        Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 στο 08:16
  Σύνδεσμος

  Καλημερα χρονια πολλά!!!
  Ειδα στονν υπνο μου οτι αγοράζαμε φασόλια με τη μητερα μου. Πολλαααα εβαζε στη σακουλα πολλα…

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 στο 11:37
  Σύνδεσμος

  Καλημερα…οταν λεω εγω οτι βλεπω χαζα ονειρα …λοιπον χτες ειδα λεει οτι μιλουσα στο τηλεφωνο με εναν υποτιθεμενο θειο μου και μου ελεγε οτι θα ερθει απο το χωριο και τι θελω να μου φςρει και γω ζητησα ρεβυθια και αυτος προσπαθουσε να με πεισει να μου φερει φακες και μαυρομτικα φασολια…δεν θελω ελεγα εγω και να μου λεει πτι εδω που μενουμε εμεις(αυτος και αλλος ενας θειπς μπυ υποτιθεται) ειναι η 3Α και εχει καλα πραγματα..και ξαφνικα βλεπω την γυναικα του πατερα μου να κραταει ενα τσπυβαλι φακες και να τις πλενει και το νερο εβγαινε καφε..
  Την εβλεπα απο μακρια και σκεφτομουν τι καλα που δεν παραγγειλα φακες..μετα σαν να ημουν στο χωριο μου και ημουν νεα περπατουσα και με χαιρετησε ενα αγορι κατι μου ειπε και του γελασα και εφυγα και πηγα σε κατι ξαδερφες μου με ρωτησαν που ειναι ο γιος μου και τους ειπα διαβαζει …ακομα λενε? και μετα τρωγανε καρπουζι και τους ειπα να μου δωσουν λιγο…δεν ιυμαμαι αν εφαγα αλλα ιυμαμαι το χρωμα του ζωντανο ζουμερο και θυμαμαι δεν ειχε κουκουτσια….
  Εντελως “χαζα” ονειρα η φορτωμενο υποσυνειδητο???τι λετε?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 στο 13:51
   Σύνδεσμος

   Πεινασμένη ήσουν εκείνη την ώρα που ονειρευόσουν σίγουρα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 12:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρο μου ότι περπατουσα στο δρόμο και ένας πλανόδιος πωλητής μου έδωσε μια σακούλα φασόλια και μια σακούλα ρύζι! Για να τα πάω σπίτι. Δώρο μου τα έκανε!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 13:03
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Νατασα!!!!!!!!Το ονειρο σου ειναι πολυ καλο….απροσμενη ευτυχια και χαρα για σενα και την οικογενεια σου!!!!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 13:07
    Σύνδεσμος

    Τα φασόλια είναι φτώχεια, ενώ το ρύζι ευτυχία. Θα είναι ευτυχισμένη, αλλά τα οικονομικά θα είναι χαμηλά. Έτσι, για να ξέρετε ότι ευτυχία δεν φέρνουν μόνο τα χρήματα. Αυτά απλώς διευκολυνουν τη ζωή.

    Απάντηση
 • Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 στο 11:30
  Σύνδεσμος

  Είδα ονειρο πως η μητερα μου η οποια δεν ειναι πια στη ζωη ηρθε στο σπιτι (δεν μας μιλουσε ομως, δε θυμαμαι να ειπαμε κατι μαζι της) και μας εφερε ολων των ειδων τα οσπρια..τα θυμαμαι να ειναι απλωμενα σε αφθονια και σε μεγαλη ποικιλια μπροστα μας..Να προσθεσω οτι σε αυτα δεν ειδα ρεβυθια που οπως ειδα πιο πριν ειναι στεναχωρια..ειδα διαφορων ειδων φασολια, κουκια, φακες κλπ..

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  ‘Οπου κοίταξα για τα όσπρια λένε ότι φέρνουν στενοχώριες.Έσεις πως το ερμηνεύετε έτσι?Έγώ συγκεκριμένα είδα ρεβύθια που στην αρχή δεν ήταν τόσο καλοβρασμένα και μετά φούσκωσαν μέσα στο πιάτο και χύλωσαν.Ήταν πολύ νόστιμα.Πως ερμηνεύεται αυτό?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 στο 07:48
  Σύνδεσμος

  Ειδα ονειρο οτι πηγαιναμε σε ενα ερηοστασιο οπου η μαμα μου συνεργαζεται μαζι τους και μπηκαμε μεσα και οι ανθρωποι μας εδινα πραγματα που θα επρεπε να παρει στο ταξιδι. Αλλα το εργοστασιο βρισκωταν πανω σε ενα υψωμα ενω στη πραγματικοτητα δεν ηταν, εγω ειμουν ανυσηχη για τη περιμενα τον αδερφο και την αδερφη να ερθουν. Οδηγουσαν και οι δυο μοτορα αλλα ο αδερφος μου ηρθε και η κοπελα εκει μας προσφερε φαγητο φασολια η (οσπρια)για να φαμε εγω επειδη ειμουν ανυσηχη δεν εφαγα ο αδερφος μου και η μαμα μου εφαγαν. Στο τελος ηρθε και η αδερφη μου κλαμενη και μπηκε στο συτοκινητο. Ο αδερφος μου πηγε να βγαλει το αυτοκινητο πανω στο υψωμα και μετα απο προσπαθειες το καταφερε και οι ιδιοκτητες μας ξεναγουσαν στο εργοστασιο που ηταν υψωμα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 στο 11:30
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Ενώ το όνειρο αυτό θα ήταν καλό, κάτι του δίνει αρνητική ερμηνεία. Κάτι στη συμπεριφορά σου του αλλάζει ερμηνεία. Δεν φταις εσύ, το υποσυνείδητό σου κάτι αντιλήφθηκε που δεν μπορείς να δεις. Σήμερα θα ξέρεις τι είναι αυτό. Κάτι σε φοβίζει, σε ανησυχεί. Αυτό αφορά την αδερφή σου. Είναι ένα κακό προαίσθημα γι’ αυτήν. Ενώ όλα πάνε καλά για όλους, το σκηνικό θα αλλάξει και αυτό θα γίνει εξαιτίας της αδερφής σου. Μακάρι πραγματικά να μην είναι κάτι σοβαρό. Να ξέρεις ότι ο αδερφός σου θα βρει τη λύση στο τέλος.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.