Είναι τα όνειρα που παίρνουν μπροστά μια σταματημένη μηχανή, εμάς. Όταν βρισκόμαστε στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση της ζωής μας, όταν βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού, στον  πάτο της θάλασσας, το βυθό ή στον πάτο του πηγαδιού,  βρισκόμαστε σε αδράνεια. Μοιάζουμε σαν ένα σταματημένο αυτοκίνητο που δεν παίρνει μπροστά και κάποιος πρέπει να το σπρώξει. Αυτή η ώθηση που γίνεται είναι τα όνειρα αυτά. Δεν μπορεί όμως να τα αναγνωρίσει ο ονειρομάντης όταν δεν ξέρει την ψυχολογία του ατόμου και θα του πει ότι είναι ένα καλό όνειρο. Μπορεί να μην σκεφτεί ότι είναι ένα όνειρο ώθησης, που μπορεί να μην  έχει ερμηνεία. Που το βλέπει για να πάρει δύναμη.

Υπάρχει ένας μηχανισμός της ψυχής που ενεργοποιείται εκείνη τη στιγμή. Μας χαρίζει κάποια παρηγορητικά όνειρα και το άτομο φεύγει από την αδράνεια και ενεργοποιείται. Αυτό το όνειρο του δίνει δύναμη να ανέβει στην επιφάνεια και να κολυμπήσει ξανά. Είναι όνειρα που κάνουν το άτομο να ελπίζει. Μοιάζει σαν να πέθανε το άτομο και μέσα από  τα όνειρα αυτά ανασταίνεται. Βλέπει κάποια όνειρα δύναμης και τόνωσης που δεν το αφήνουν να μείνει στη στάση αυτή. Σαν να αποφορτίστηκε η μπαταρία και με ένα φορτιστή- τα όνειρα αυτά- παίρνει ξανά ενέργεια, ζωή. Το κακό είναι ότι δεν επαληθεύονται πάντα. Με την ενεργοποίηση που θέτει όμως το άτομο στον εαυτό του μπορεί να τα πραγματοποιήσει. Παίρνει δύναμη και αγωνίζεται ξανά. Αυτό δεν το καταφέρνουν όλοι, αλλά μόνο  τα άτομα που έχουν δυνατή ψυχή και πεπρωμένο.

Όνειρα ώθησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.