Είναι κατά μεγάλο ποσοστό όνειρο επιθυμίας για κάποιον, αλλά αν είναι πλούσιο το άτομο που ονειρεύεται,  βλέπει τη ζωή που κάνει.

Είναι το όνειρο που δείχνει ότι πας σε ένα ανάκτορο  και τρως από ένα όμορφο καλοστρωμένο τραπέζι  υπέροχα και λαχταριστά εδέσματα ή σε μια δεξίωση. Αυτό είναι αλληγορικά σε κάποια όνειρα η βασιλεία του Θεού ότι είσαι καλεσμένος του Θεού, σε δέχεται, είναι η πλούσια ψυχή αλληγορικά κάποιου ή ένα υπέροχο μέλλον με πλούσια αγαθά. Επίσης,  δείχνει τη στάση του ατόμου στη χλιδή, πόσο αυτοπεποίθηση έχει, πόσο χάρηκε αυτό το γεύμα, τι φορούσε κ.λ.π.

Αντίθετο όνειρο είναι για ένα φτωχό ή μπελάς για ένα πλούσιο που έχει βαρεθεί αυτή τη ζωή και τον πνίγουν τα λεφτά του, λέμε τώρα.

Μοντέλο της Mercedes για λίγους και εκλεκτούς.

Αλληγορικά, είναι ότι ζητάμε μια πλούσια σχέση,  για να κάνουμε την μεγάλη ζωή. Έναν πλούσιο άνδρα που θα μας ικανοποιήσει οικονομικά με δώρα και λεφτά. Αν δούμε πισίνα,  δυστυχώς είναι προσωρινή αυτή η κατάσταση. Θα τελειώσει το όνειρο ακόμα κι αν έρθει. Επίσης,  ένα πλούσιο σπίτι που νιώθουμε ότι είναι δικό μας είναι ο πλούσιος ψυχικός μας κόσμος.

Αν δούμε παλάτι μπορεί να είναι αλληγορικά μια προστασία ή ακόμη και ο κόσμος των νεκρών αλληγορικά. Οι λιμουζίνες, τα ιδιωτικά αεροπλάνα,  τα πλούσια εδέσματα όταν τα χαρούμε, αυτό θέλουμε. Όταν μας κάνουν να νιώθουμε μειονεκτικά, οργή, μας κάτσουν τα τρόφιμα στο λαιμό και πάθουμε λόξυγγα, δεν ξέρουμε πώς τρώγονται ή φανούμε ανίδεοι και κουρελήδες στους άλλους,  δεν είναι για μας αυτή η ζωή ή δεν αγαπάμε το χρήμα, δεν το προσελκήσαμε, μας τρομάζει η θέα του και η σκέψη του ότι το κατέχουμε, επίσης, μπορεί η καταγωγή μας να είναι ταπεινή.

Όταν ανοίξουν οι πόρτες για μας και φάμε από το γεύμα του τραπεζιού, αν νιώσουμε ότι όλα αυτά είναι δικά μας, είναι προγνωστικό όνειρο ότι θα πλουτίσουμε ή έχουμε προσελκύσει τα χρήματα. Πιθανόν να γίνει η επιθυμία μας πραγματικότητα πολύ γρήγορα. Μετά από ένα τέτοιο όνειρο πρέπει να βάλουμε τζόκερ ή να πάρουμε λαχείο, αλλιώς θα βρούμε καλή δουλειά ή θα πάρουμε κληρονομιά. Μπορεί να κάνουμε όμως πλούσιο γάμο.

Τα πολλά κοσμήματα δείχνουν μια υπερβολή, το άτομο ζητάει πολλά, πιο πολλά απ’ όσα χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει αν όλα αυτά μας πνίγουν. Όταν έχουμε περισσότερα απ’ όσα πρέπει και δεν ξέρουμε που να τα βάλουμε. Δεν υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι. Άρα, είναι ένα κακομαθημένο άτομο που κάνει άσχετες αγορές,  επειδή έχει λεφτά.

Η μεγάλη χλιδή στο όνειρο δεν είναι κακό, όταν πετάς με το ιδιωτικό αεροπλάνο, πας κρουαζιέρα με το πολυτελές γιότ κλπ. Κακό γίνεται αν έχεις έγνοια ότι θα σε κλέψουν, ότι άφησες ανοικτό το θερμοσίφωνα, το χρηματοκυβώτιο, ότι δεν έβαλες το συναγερμό, ότι σε κατασκοπεύουν, ότι σε θέλουν για τα λεφτά σου. Ότι ξέχασες τους κωδικούς κ.λ.π. Όταν τα χαίρεται το άτομο στο όνειρο αγαπά τον πλούτο και δεν έχει τέτοιες σκέψεις. Αν έχει, θα καταλάβει ότι δεν κάνει γι’ αυτόν αυτή η ζωή. Είναι για τους ήρεμους ανθερώπους. Δεν κάνει για όλους.

Τέλος όταν κάποιος  δει ένα όνειρο χλιδής είναι από την απελπισία του ότι χρωστάει χρήματα και νιώθει αδικημένος ότι δεν έχει τα βασικά, ενώ σε άλλους περισσεύουν και δεν έχουν τι να τα κάνουν.

Όνειρα χλιδής και αριστοκρατίας

2 σχόλια στο Όνειρα χλιδής και αριστοκρατίας

 • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 03:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια σας ευχομε καλύ χρόνια και στην Κατερίνα
  Απόψε είδα ένα Παραξενο όνειρο
  Βρέθηκα σε κάποιο ανάκτορο κοντά στο Buckingham Palace όπου με υποδέχτηκε η Sarah Ferguson το σπίτι τις το διέθεσε η βασιλισα παρότι είναι χωρισμένη από τον πρίγκιπα
  Είδαν πολύ όμορφο απλό με ανοιχτόχρωμα έπιπλα
  Μου άρεσε παρά πολύ όπως επικινονουσαν τα διαφορά δωμάτια έλεγα σε κάποιον άνδρα που είδαν μαζί μου πος όνειρο μου είναι να φτιάξω ένα παρόμοιο σπίτι

  Η Σαρα είταν πολύ απλή και ευχάριστη
  Σε παρακαλώ την βοήθεια σου
  Ευχαριστώ πολύ
  Ουράνια

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:02
   Σύνδεσμος

   Διάβασε το άρθρο παραπάνω. Η απάντηση κρύβεται εκεί. Μπορεί όμως να έχεις απαιτήσεις από τη ζωή. Να ζητάς περισσότερα από όσα μπορεί να σου δώσει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.