Αν ονειρευόμαστε ότι κολακεύουμε  κάποιον δηλώνει ότι τον έχουμε ανάγκη και προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε. Επίσης, δείχνει ότι δεν εκτιμάμε τον εαυτό μας. Αν κολακεύουμε κάποιον  ειλικρινά,  για τα υπαρκτά του χαρίσματα δηλώνει τον θαυμασμό που αισθανόμαστε για το άτομο αυτό. Θέλουμε να του το πούμε, αλλά δεν τολμάμε από δειλία. Ο θαυμασμός μας όμως για το άτομο αυτό είναι απέραντος.

Ο κόλακας λέει ψέματα. Για να κάνει το σκοπό του πραγματικότητα βλέπει ανύπαρκτες ομορφιές. Αυτός που βλέπει κάτι αληθινό δεν τολμά να το πει. Δείτε πως θα μπορούσε να γίνει η μύτη του λοιπόν!!! Τυχερός είναι που ο Πινόκιο είναι μια ιστορία για παιδιά. Αν πραγματικά μεγάλωνε η μύτη του θα τον είχαμε καταλάβει. Τι κρίμα!!! Στο όνειρο οι κολακείες είναι ψέματα. Πρέπει να προσέχουμε αυτό το άτομο. Αυτό ισχύει και στην πραγματικότητα. Πάντα για να πει κάποια κολακεία κάπου αποσκοπεί. Προσοχή λοιπόν!!!

Αντίθετα, αν μας  κολακεύουν στο όνειρο είναι κακό. Πρέπει να μην πιστεύουμε το άτομο που μας κολάκεψε στο όνειρο, διότι δεν τρέφει αγνά αισθήματα για μας. Επίσης, σαν όνειρο επιθυμίας δηλώνει την ανάγκη να ακούσουμε αυτά τα λόγια, αυτούς τους επαίνους από κάποιο άτομο που αγαπάμε κι ας είναι ψεύτικα. Το ψέμα τελικά ωφελεί την  ψυχή γι’ αυτό οι πολιτικοί το λένε με τη σέσουλα.

 

Όνειρα φιλοφρόνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.