Είναι τα όνειρα που εμείς κοιμόμαστε στο ονειρο στην αγκαλιά κάποιου χωρίς να βλέπουμε όνειρο μέσα σε όνειρο ή εκείνος κοιμάται στην αγκαλιά μας και δεν μας προσέχει. Μπορεί να είναι ξαπλωμένοι όμως και σε διπλό κρεβάτι.  Άρα αυτό το άτομο για την ψυχή μας είναι αδιάφορο ή εκείνος αδιαφορεί για μάς. Οι δύο ψυχές δεν έχουν την ίδια συχνότητα. Δεν συμβαδίζουν και δεν υπάρχει αμοιβαιότητα και  από τις δύο πλευρές. Η ψυχή μας δεν ενδιαφέρεται για το άτομο αυτό, ούτε εκείνο για μας.  Με τον ύπνο του μας  προσπερνάει. Έχει άλλα ενδιαφέροντα. Δεν έχουν κάτι κοινό αυτοί οι δύο. Όταν το ένα άτομο μένει ξύπνιο δείχνει ότι το όνειρο αυτό είναι μονόπλευρο. Τα αισθήματα είναι μονόπλευρα. Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη μεριά. Ούτε σαν φίλο δεν μας βλέπει.  Το μήνυμα που δίνει αυτό το όνειρο είναι πάντα  αληθινό.

 

Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι εκείνος δεν ενδιαφέρεται για την κοπέλα κι εκείνη ενοχλείται με την αδιαφορία του. Το μήνυμα εδώ που δίδει είναι το σωστό.

Όνειρα του ύπνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.