Αυτό το σύνδρομο φαίνεται από τον τίτλο. Η ερωτική έλξη για τους παραμορφωμένους ανθρώπους, τερατόμορφους, άσχημους.  Ανάλογα είναι και τα όνειρά τους. Φανταστείτε το παραμύθι με την πεντάμορφη και το τέρας να επαληθεύεται στην  πραγματική ζωή του ατόμου.

Ανάλογα είναι και τα όνειρά του λοιπόν. Ο άγνωστος που εικονίζεται στο πλευρό τους είναι ένα άσχημο ον. Να, που τα τέρατα λοιπόν δεν έχουν πάντα την κακή ερμηνεία που τους αποδίδεται.  Αυτή την περίπτωση ένας ονειρομάντης είναι αδύνατον να την μαντέψει. Πρέπει να αναφέρει το άτομο ότι έχει αυτή την πάθηση. Οι λόγοι γι’ αυτή την προτίμηση είναι η ανασφάλεια ότι θα το κατακτήσει κάποιος άλλος. Έτσι, συμβιβάζεται η ψυχή και συνηθίζει αυτή την ασχήμια για να είναι δικό της το άτομο αυτό. Υποβάλλεται από ψυχαναγκασμό. Πολλές φορές  είναι ένα βίτσιο αυτή η κατάσταση.  Το άτομο είναι σε θέση να μας απαντήσει γιατί θέλει άσχημη  την αγαπητικιά του.΄Ο Κονιτόπουλος δίνει μια απάντηση μέσα απ’ αυτό το τραγούδι:

Όνειρα του συνδρόμου τερατοφιλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.