Βλέπουμε πολλές φορές ότι πέφτουν τραπέζια από τον ουρανό,  πέφτουν  πέτρες,  πέφτουν αντικείμενα κι αυτό μας τρομάζει και μας ξυπνά απότομα. Παθαίνουμε ταχυπαλμία, διότι είναι κάτι που νομίζουμε ότι το ζούμε έντονα.  Είναι κάτι ουρανοκατέβατο που θα έρθει στη ζωή μας, κάτι που απειλεί ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε, μια κίνηση ότι είχαμε επικοινωνία με το θεό και μας απάντησε με τον τρόπο αυτό, ένας απο μηχανής θεός. Επίσης, είναι μια αφύπνιση που κάτι μας υπενθυμίζει. Επίσης πρέπει να αναλύσουμε τη σημασία αυτού, που πέφτει. Ίσως να εκφράζουμε κάποιο φόβο θεού  ή λύπη στον τρόπο, που αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν στη σχέση και τη ζωή μας.

Ένα άλλο όνειρο με τον ουρανό είναι οι παρειδωλίες νεφών. Ανάλογα τι εικονίζουν τα σύννεφα δηλώνει ότι αυτό το έχουμε παραμελήσει και θα το χάσουμε.

Επίσης, όνειρα του ουρανού είναι όταν προσπαθούμε να πλησιάσουμε τον ουρανό κι αυτός απομακρύνεται. Το όνειρο αυτό δείχνει ότι αυτό που ψάχνουμε είναι απέραντο και είμαστε πολύ μακριά από την αλήθεια.  Αυτό θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη κατάσταση πόυ έχουμε αναλάβει και δεν μπορούμε να βγάλουμε εις πέρας ή η κουκίδα γνώσεων που ξέρουμε ανάμεσα στην απέραντη γνώση. Εμείς προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε τα πάντα.

Όνειρα του ουρανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.