Είναι το όνειρο που ταξιδεύεις κρυφά χωρίς εισιτήριο. Είναι το όνειρο που μπαίνεις παράνομα σε ένα χώρο που δεν χρειάζεται. Άρα, στην πραγματικότητα μια κοπέλα ελέγχει κρυφά τη ζωή του συντρόφου της, τον κατασκοπεύει, τον παρακολουθεί, διαβάζει τα μηνύματα από το κινητό του. Όσο κι αν την κάνει να νιώθει σίγουρη και ωραία αυτό, το υποσυνείδητο δεν συμφωνεί με τον εγκέφαλο. Το βλέπει σαν κάτι παράνομο. Σαν να μπαίνεις στη ζωή κάποιου άλλου. Άρα, είναι φυσικό να δει το όνειρο αυτό.

Το ίδιο ισχύει αν αγαπάμε ή θέλουμε κρυφά κάποιον και τον κατασκοπεύουμε παρά τη θέλησή του ή εν αγνοία του.  Άρα, κάθε τι που συναρπάζει το μυαλό, δεν αρέσει απόλυτα στο υποσυνείδητο και αντιδρά στο όνειρο. Το θεωρεί κάτι παράνομο. Αυτή η εισχώρηση στη ζωή του άλλου, εν αγνοία του, δεν θα του ήταν αρεστή αν την γνώριζε.  Επίσης, μετά βίας το άτομο μπαίνει σε κλειστές πορείες, όπου δεν θα έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι. Π.χ. ο άνδρας που θέλει κάποια είναι δεσμευμένος, εκείνη δεν αφοπλίζεται, αλλά θέλει να της τον πάρει, να μπει κρυφά στη ζωή του και να γίνει  αυτή το τρίτο πρόσωπο, με την ελπίδα μια μέρα να την χωρίσει και να γίνει αυτή η μοναδική γυναίκα της ζωής του.  Όλες αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν λαθρεπιβάτες στο όνειρο. Άρα, φανταστείτε πως μια τέτοια εξέλιξη επηρεάζει το υποσυνείδητο. Κάποτε κι ο εγκέφαλος θα νιώσει ότι αυτή η χαρά έγινε θλίψη. Θα είναι πια πολύ αργά.

Αν δούμε άλλον λαθρεπιβάτη, θα πρέπει να προσέξουμε το πρόσωπό του. Είναι κρυφός μας θαυμαστής.

Όνειρα του λαθρεπιβάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.