Είναι όνειρα ευσεβούς πόθου για ένα άτομο που θέλει να παντρευτεί, όταν δεν εστιάσουμε τη ματιά μας στο νυφικό μας. Να νιώθουμε ότι παντρευτήκαμε χωρίς την αίσθηση ότι το φοράμε ή να δουμε τον εαυτό μας να το φοράει σαν αντικατοπτρισμό στον καθρέπτη ή σε μια φωτογραφία. Ούτε να το κρατάμε δεν πρέπει, τόσο μάλλον να το φορέσουμε. Ο γάμος εκτός από όνειρο επιθυμίας δηλώνει αντίθετα ότι θα διαλυθεί μια σχέση με το άτομο που παντρευόμαστε. Π.χ. βλέπουμε ότι παντρευόμαστε το δικηγόρο μας, αυτό δηλώνει ότι θα σταματήσει η συνεργασία μαζί του, όπως κι όταν παντρευτούμε το άτομο που βλέπουμε ερωτικά. Καλό όνειρο είναι αν παντρευτούμε ξανά τον άνδρα μας ή τον καρμικό μας αληθινό έρωτα, στην περίπτωση που έχουμε ανέβει επίπεδο πνευματικότητας. Διαζύγιο δηλώνει αυτό το όνειρο  όταν έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και δούμε ότι παντρευτήκαμε με θρησκευτικό τρόπο τον άνδρα μας, αν δεν είναι ο καρμικός μας έρωτας.  Όταν ετοιμάζουμε το θρησκευτικό γάμο πρέπει να δούμε ότι παντρευόμαστε έναν άγνωστο.

Σαν αλληγορικό όνειρο όταν παντρευτούμε άγνωστο, άλλά νιώθουμε ότι τον ξέρουμε, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, αυτό ισχύει. Άρα, η αρσενική και η θηλυκή πλευρά του εαυτού μας βρίσκονται σε πλήρη αρμονία. Τα βρήκαμε με τον εαυτό μας, πιο εκλαϊκευμένα. Γενικά ο γάμος δηλώνει ένωση, εκτός από τις περίπτώσεις που προανέφερα.

Όνειρα του γάμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.