Είναι παρόμοια και αντίθετα με τα όνειρα παραστάσεων, αλλά δεν είναι μόνο τα γεγονότα που τα γεννούν, αλλά ο τρόπος που σκεφτόμαστε βάσει αυτών. Τα πιο πολλά όνειρα αυτού του είδους είναι υποσυνείδητα. Όταν είναι ασυνείδητα τότε το άτομο δεν αντιλαμβάνεται ότι εξωτερικεύει όσα κρύβει μέσα του. Παράδειγμα ενός τέτοιου ονείρου είναι το εξής:

 

Χτυπάει το τηλέφωνο. Ωχ ποιος να είναι, για καλό δεν είναι σίγουρα. Του λένε κακά μαντάτα. Δεν ξέρουμε όμως τι εξέλιξη θα είχε το συγκεκριμένο όνειρο αν δεν έκανε αυτή τη σκέψη. Άρα, το φτιάχνει εκείνη την ώρα με τον τρόπο της σκέψης που κάνει. Θα μπορούσε αυτό το τηλεφώνημα να του δώσει μια μεγάλη χαρά. Όμως αν σκεφτόταν διαφορετικά θα γινόταν  ένας άλλος.  Θα έφτιαχνε διαφορετικά την τύχη του και ίσως έφευγε η κακιά ενέργεια, που φέρνει τη δυστυχία όποτε σκεφτόμαστε το κακό. Σκέφτεσαι λοιπόν τη χαρά, έρχεται η χαρά.  Στο χέρι σου είναι και τα δύο, εσύ επιλέγεις. Το ίδιο ισχύει με την προσέλκυση χρημάτων, προσέλκυση εργασίας, αγάπης. Μόνο με την καλή σκέψη τα φέρνουμε και αφήνουμε το κακό να φύγει μακριά. Όμως, εμείς σαν πρώτη σκέψη φέρνουμε το κακό. Δεν θα βρω δουλεια, θα μείνω μόνη, θα χάσω. Αυτά σκέφτόμαστε, αυτά παθαίνουμε. Τώρα κατάλαβα γιατί ισχύουν όλα αυτά. Άρα, τα όνειρα της σκέψης όσο πιο φωτεινά είναι, τόσο πιο όμορφα προσαρμόζεται και η ζωή μας και έχουμε επιτυχίες.

Όνειρα της σκέψης ή προσέλκυσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.