Οι άνθρωποι έχουν διαχωριστεί σε άτομα υψηλού και χαμηλού επιπέδου, σε άτομα τσοκαρίες και δυνατές προσωπικότητες σε άνθρωπους και ανθρωπάκια σε θύτες και θύματα.

Αυτό επηρεάζει πολύ τον ονειρικό μας κόσμο, από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε ότι ανήκουμε για τον εαυτό μας ή για τους άλλους σε μια από τις δύο κατηγορίες. Τα άτομα που θεωρούν ότι ανήκουν στην υψηλή προσωπικότητα είναι πρωταγωνιστές, έχουν το πάνω χέρι, παίρνουν πρωτοβουλίες, έχουν αυτοπεποίθηση  και μπορούν να αποφασίζουν για τους άλλους, χωρίς τους άλλους. Συμπεφιφέρονται στον ονειρικό τους κόσμο δεσποτικά, όπως ακριβώς στη ζωή τους.

Αντίστοιχα, τα αυτοαποκαλούμενα ανθρωπάκια είναι δειλά, είναι έρμαια, εξουσιάζονται από τους άλλους, δεν παίρνουν καμιά πρωτοβουλία, θεωρούνται αμόρφωτα και δεν έχουν τρόπους για να μπορέσουν να συμβιώσουν με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι η γνώμη που έχουν σχηματίσει οι άλλοι γι’ αυτούς. Όμως, είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η εικόνα είναι η αληθινή. Κάποιοι δεν το πιστεύουν αυτό. Οι πρώτοι, αυτή την εικόνα δείχνουν και στα όνειρά τους. Αν δουν ότι εξουσιάζουν άλλους είναι όνειρα επιθυμίας. Αν αποφασίσουν να αλλάξουν στάση ζωής, καταφέρνουν να αλλάξουν και τα όνειρά τους. Αυτό είναι μια μεγάλη υπέρβαση στα άτομα που δεν έχουν αυτό το ταλέντο, αυτή την λογική. Ένα άτομο όμως γεννημένο να εξουσιάζει, θα πρέπει να πάθει μεγάλη νίλα για να καταλήξει ανθρωπάκι.

Όνειρα της προσωπικότητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.