Έχουμε μιλήσει για τα όνειρα από το παράλληλο σύμπαν, είναι η μεταφορά μας εκεί με την δική μας υπόσταση μέσα σε ένα όνειρο.  Έχουμε μιλήσει για το όνειρο που βλέπουμε ότι έχουμε πολλές υποστάσεις μέσα σ’ αυτό και ζούμε μια ζωή. Όμως, τώρα θα μιλήσουμε αντίθετα για ένα παράλληλο βίωμα δύο ζωών, με την μοναδική μας  υπόσταση. Βρίσκομαι παράλληλα κι εδώ κι εκεί. Είμαι μόνος και με παρέα, είμαι φίλος και εχθρός, βρίσκομαι στο παντού και στο πουθενά. Είμαι ζωντανός και νεκρός παράλληλα. Είναι παράλληλο και αντίθετο με τα όνειρα της διχασμένης προσωπικότητας. Κι εκεί το άτομο ζει δύο ζωές, αλλά όχι την ίδια χρονική στιγμή.

Δείχνει το όνειρο αυτό ότι η ψυχή μας δεν έχει συνειδητοποιήσει σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται και πρέπει να το ανακαλύψει μέσα από αυτό το όνειρο. Το άτομο ζει και βιώνει ταυτόχρονα δύο καταστάσεις.  Θυμίζει τα αντιφατικά όνειρα, αλλά εδώ είναι κάτι άλλο. Μετά από μια κατάσταση που μας  οδηγεί  στην κατάθλιψη, έπρεπε να διαλέξουμε ποιο δρόμο να τραβήξουμε. Ένα τέτοιο όνειρο είδα κι εγώ και κατάφερα να ζήσω, διότι είδα ποια ζωή έπρεπε να επιλέξω. Αυτό έκανα.

Ένα απόσπασμα ενός τέτοιου ονείρου που έχω δει θα σας παραθέσω εδώ.

… Μετά την πραγματοποίηση της αυτοκτονίας είδα ότι ζούσα παράλληλα σε δύο σύμπαντα. Στο ένα ήμουν νεκρή και στο άλλο ζωντανή. Σε όλο το όνειρο θυμάμαι ότι έκανα μια παράλληλη ζωή. Ό,τι έκανα σαν ζωντανή το έκανα και σαν νεκρή. Όμως, όσο ήμουν νεκρή έβλεπα συνέχεια νερό. Ούτε για μια στιγμή δεν έχασα την επαφή με το νερό. Αυτό δεν έγινε απαραίτητα στη ζωντανή μου υπόσταση. Ήμουν 2 Νεκταρίες σε μια. Δηλαδή όταν περπατούσα στο σύμπαν που ήμουν ζωντανή το έκανα και νεκρή στο άλλο σύμπαν. Όμως, στη νεκρή μου υπόσταση όλα ήταν υπερβολικά. Όταν έτρωγα στην ζωντανή μου υπόσταση, το έκανα ψεύτικα και στην άλλη υπόσταση. Σαν να συνδέονταν οι δύο υποστάσεις σε μία. Όταν έβλεπε η νεκρή τι έκανα ένιωθε ότι όλα αυτά τα έχανε και ρωτούσε τον άγγελό της αν γίνεται να ζήσει. Αυτό θα το καταφέρεις με πολύ αγώνα μου είπε. Προς το παρόν, είναι όλα απαγορευμένα. Ήθελε ο ένας εαυτός μου να μιλήσει στον άλλο, αλλά επειδή είναι ένα πρόσωπο αυτό δεν έγινε εφικτό. Έβλεπα κάποια cd, που επρόκειτο να αγοράσω κι η νεκρή φύση δεν ήξερε πώς να το κάνει αυτό. Παρέμενε ακίνητη στη θέση της. Όταν ήρθε το καλοκαίρι και πήγα να κάνω μπάνιο η θάλασσα σαν ζωντανή με δέχτηκε στην αγκαλιά της και έκανα ένα υπέροχο μπάνιο. Όμως στη νεκρή μου υπόσταση αυτή η θάλασσα έγινε ένα κύμα που πήγε να με κατασπαράξει. Όλα ήταν υπερβολικά εκεί. Με αγώνα και προσπάθεια τα δύο σύμπαντα έγιναν ένα. Όπως καταλαβαίνετε κέρδισε η ζωή. Αυτό έγινε από τη στιγμή που όταν ήμουν νεκρή όλα έπαψαν να είναι υπερβολικά και ισορρόπησαν. Όταν ξύπνησα αυτό το όνειρο μου άφησε μια ανακούφιση και γύρω μου λάμπει ένα φως.

Ένας άλλος κλάδος αυτής της κατηγορίας όνείρων  είναι η παράλληλη ζωή στις σχέσεις. Αν δούμε λοιπόν ότι αυτός που θέλουμε έχει παράλληλη ζωή με άλλη, κατά μεγάλο ποσοστό είναι οι φοβίες και οι ανασφάλειες μας, διότι το άτομο αποδεικνύεται πιστό. Επίσης, είναι όνειρο αντικατάστασης ή ταύτισης. Σπάνια, μα πολύ σπάνια βγαίνει αληθινό, όταν το άτομο νίωσει ή διαισθανθεί ότι αυτό ισχύει.

 

Όνειρα της παράλληλης ζωής

Ένα σχόλιο στο Όνειρα της παράλληλης ζωής

  • Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 στο 15:20
    Σύνδεσμος

    Εγώ είδα όνειρο ότι έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο αγόρι μου και σε κάποιον άλλον που απλά μου άρεσε αλλά δεν ήξερα τι απόφαση να πάρω, επειδή ήμουνα μπερδεμενη Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει

    ΤΡΊΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2019

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.