Είναι τα όνειρα που βασίζονται σε αρρωστημένες ψυχολογικές καταταστάσεις, πολυάριθμες δολοφονίες, ομαδικοί βιασμοί, μακάβριες φάρσες που αυτοί τις ονειρεύονται π.χ.    χέρια διαμελισμένα σε παγκο του σουπερμάρκετ, άτομο κτισμένο σε τοίχο, άνθρωποι ζωντανοί που τους έχουν πεθάνει,   και όλα τα παρεμφερή στα όνειρα είναι πολλά κι ανατριχιαστικά όνειρα, που μόνο  μια νοσηρή φαντασία ατόμων είναι σε θέση να δημιουργήσει, είναι η αρρωστημένη κατάσταση του ονειρευόμενου, ένα όνειρο του παιδόφιλου, του ψυχασθενή, του τρομοκράτη δολοφόνου, ενός σχιζοφρενή. Όνειρα μακάβρια και αψυχολόγητα. Όνειρα που δεν ερμηνεύονται, διότι δεν μπορεί κάποιος να τα διαβάσει, να τα αποδώσει, τόσο μάλλον να δώσει ερμηνεία. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έγραψα πολλά παραδείγματα. Όμως, πάνω κάτω έχετε καταλάβει τι θέλω να πω.

Η μεγαλύτερη νοσηρή φαντασία είναι η πραγματικότητά μας. Κάθε προγραμματισμός που γίνεται με τρομοκρατικές επιθέσεις κ.λ.π.   έχει  γίνει πραγματικότητα  μέσα από τέτοια όνειρα. Το άτομο εκτελεί αυτά που βλέπει στον ύπνο του,  σκέφτεται και ενεργεί, επειδή κάποιος τον έχει διατάξει να το κάνει. Αυτός ο κάποιος είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Όχι ο θεός.

Δηλαδή, βρίσκεται η τύχη μας ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι για τη ζωή μας και δεν βρίσκονται σε έγκλειστη κατάσταση, ενώ θα έπρεπε,  επειδή δεν ξέρουμε ποιοι είναι και που βρίσκονται, ώστε να τους κλείσουμε στα ψυχιατρεία, μήπως και ζήσουμε ήρεμα την υπόλοιπη ζωή που μας απομένει, όσο μεγάλη και μικρή αν είναι. Δεν τους τιμωρεί η φυλακή, ούτε ο ξυλοδαρμός. Δεν έχουν λογική.  Πρέπει να πάνε στο Φρενοκομείο. Επιβάλλεται!!!

Είναι κρίμα να θυσιάζουμε τη ζωή μας στις ορέξεις τους. Μοιάζει σαν να απελευθερώνεις ένα λιοντάρι άγριο μέσα σε μια πόλη και περιμένεις να λιανίσει κάποιους για τη δική του ευχαρίστηση. Αυτό κάνουμε!!! Κι όμως, σε κάθε πολη με μεγάλο πληθυσμό αυτό γίνεται και όταν δεις τα πρόσωπα των ατόμων που συμμετέχουν σε τέτοιες επιθέσεις, σε φωτογραφίες, όταν γίνεται η αναζήτησή τους,  είναι άτομα που καθρεπτίζεται στο πρόσωπό τους  ένα είδος ψυχοπάθειας. Ξεχωρίζουν!!! Αυτό φαίνεται από τα μάτια τους και το όλο παρουσιαστικό τους που δεν είναι νορμάλ. Η τύχη μας είναι στα χέρια τους. Αν το προστάξουν αυτοί θα πεθάνουμε, αν είμαστε τυχεροί, θα ζήσουμε. Ως πότε;

Όνειρα της νοσηρής φαντασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.