Σ’ αυτά τα όνειρα ζωντανεύει κάθε συζήτηση που έγινε λίγο πριν κοιμηθεί ένα από τα δύο άτομα. Στην πραγματικότητα γίνειται την ώρα του ύπνου μια μακρά συζήτηση στο κρεβάτι, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για όλα τα προβλήματα της επόμενης ημέρας, και όχι μόνο,  με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα και τον άνδρα θεατή,  αδιάφορο  ή συμπρωταγωνιστή, ανάλογα τη σημασία που της δίνει, ή τι ρόλο κατέχει σ’ αυτό. Η γυναίκα, αρχίζει να έχει αγωνία πως θα διαμορφώσει το χώρο, τι πρέπει να πει στο αφεντικό όταν αργήσει, αν θα κάνουν σεξ,  αν θα προλάβει το σχολικό του παιδιού…. Γίνεται μακρά συζήτηση για τα προβλήματα αυτά και όχι μόνο, λίγο πριν κοιμηθούν και η συνέχεια παίζεται στον ονειρικό κόσμο. Εδώ ο ονειρομάντης πέφτει εντελώς έξω στην ερμηνεία του.  Δεν μπορεί να ξέρει τι συζήτησε το ζευγάρι λίγες ώρες πριν.  Υποθέτει!!!

Θα πω κάτι εδώ. Τα όνειρα αυτά τα βλέπουν μόνο γυναίκες. Οι άνδρες δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες στα θέματα αυτά. Απλά συμμετέχουν στην συζήτηση. Αυτό δεν γίνεται πάντα. Οι γυναίκες μιλάνε κι αυτοί κοιμούνται γυρνώντας την πλάτη.

Όνειρα της κρεβατομουρμούρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.