Αν πρόκειται για πραγματική δύσπνοια είναι ένα όνειρο συγχρονικότητας αν φάγαμε βαριά, αν ο χώρος είναι αποπνικτικός, αν έχουμε χρόνιο άσθμα κ.λ.π. Όταν όμως η δύσπνοια ισχύει μόνο στο όνειρο, δηλώνει ότι κάποιο εξωτερικό ερέθισμα την έχει δημιουργήσει. Μια λάθος στάση την ώρα του ύπνου, όταν μας πνίγει το σεντόνι ή το μαξιλάρι, μας αγκαλιάζει το αγαπημένο πρόσωπο σφιχτά.

Όλα αυτά δίνουν ένα τέτοιο όνειρο που σπάνια ισχύει πραγματικά.  Είναι όνειρο που δεν πρέπει να μας ανησυχήσει όταν δεν υπάρχει πάθηση. Όσο πιο αργή είναι η αναπνοή που παίρνουμε στο όνειρο τόσο πιο γρήγορα πρέπει να ξυπνήσουμε.

Εγώ έχω πρόβλημα με την αναπνοή κάποιες στιγμές κατά την ώρα του ύπνου. Προχθές (Παρασκευή προς Σάββατο) είδα τέτοιο όνειρο. Ένιωσα πραγματική δύσπνοια και ξυπνούσα συνέχεια. Κάποια στιγμή με πήρε  για τα καλά ο ύπνος και ένιωθα ότι δεν ανέπνεα. Τότε εμφανίστηκε μια μορφή ντυμένη στα άσπρα και φύσηξε στο στόμα μου, τότε ένιωσα ότι πήρα ζωή. Πιστεύω ότι είχα ζωή, αλλιώς θα ήταν όνειρο χωρίς επιστροφή.  Πάλι τη γλίτωσα!!!  Σαν όνειρο ίασης παίρνεις ζωή, αν έχεις πεπρωμένο, αλλιώς δεν βοηθάει κανείς. Μ’ αυτό τον τρόπο έφυγαν ο γνωστός τραγουδιστής George Michael  και ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Όνειρα της δύσπνοιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.