Είναι τα όνειρα που βλέπουμε το σύντροφό μας ή κάποιον πρώην  να είναι ταχυδακτυλουργός. Το όνειρο δείχνει ότι ήταν μια οφθαλμαπάτη και δεν αντιληφθήκαμε τις κινήσεις του σωστά, διότι τις έκανε με μαεστρία, χρησιμοποιώντας φθηνά κόλπα για να μας παγιδεύσει. Ήταν λοιπόν ένας σπεσιαλίστας του είδους και κατάφερε να μας ξεγελάσει. Είναι κακό όνειρο αν επικεντρωθούμε στο άτομο και παράλληλα σ’ αυτά που κάνει.

Καλό είναι αν αυτό είναι δική μας ιδέα και δεν ισχύει πραγματικά, αλλά έχουμε το φόβο αυτό επειδή την ξαναπατήσαμε. Κακό είναι αν είδαμε μια αλήθεια που στην πορεία θα φανεί ότι το όνειρο μας φανέρωσε και μας αποκάλυψε αυτή την αλήθεια.

Μετά από ένα τέτοιο όνειρο πρέπει να διερευνήσουμε τι άνθρωπος είναι,  πριν μας ξεγελάσει με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  Αν είναι άγνωστος ο ταχυδακτυλουργός και δεν επικεντρωθούμε σ’ αυτόν, αλλά σ’ αυτά που κάνει είναι όνειρο διασκέδασης. Μας ευχαριστεί αυτό που κάνει.

Όνειρα ταχυδακτυλουργού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.