Είναι τα όνειρα παγίδες που στοχοποιούν ένα άτομο στα μάτια μας ότι δεν αξίζει να είναι μαζί μας. Ότι είναι σκάρτος, ότι δεν είναι ιδανικός για φίλος ή σύντροφός μας. Δείχνει πολλά μειονεκτήματα των ατόμων αυτό το όνειρο και τους μειώνει στα μάτια μας, σε μεγάλο βαθμό. Αυτό δεν αληθεύει πάντα, απλά η ψυχή κάνει τις δικές της αξιολογήσεις για τα άτομα αυτά. Αν μας πει ότι ο άνδρας που είναι μαζί μας δεν είναι εντάξει, ίσως είναι μια εμμονή δική μας, μια ανασφάλεια, μια φοβία ή αντιλήφθηκε ότι δεν είναι πιστός. Τις περισσότερες φορές είναι το αντίθετο’ ότι είναι πιστός.  Δεν παίρνεις σωστές απαντήσεις συχνά στην κατηγορία αυτών των ονείρων. Την αλήθεια θα την πει η ζωή. Αν ανακαλύψεις ότι δεν τον θέλεις πια, ότι βαρέθηκες, τότε  ήταν σωστή αξιολόγηση της ψυχής για το άτομο αυτό. Για να το καταλάβεις νωρίς πρέπει να έχεις αυτογνωσία, να ξέρεις τι πραγματικά αισθάνεσαι ξεπερνώντας την επιφανειακή θέληση και οδεύοντας προς την μόνιμη.

Κακό όνειρο είναι  αν στοχοποιηθεί ολόκληρη οικογένεια λόγω κάποιων κινήσεων από μέρους της που έχουν παρεξηγηθεί από μας, και ζητάμε να φύγουν από τη γειτονιά γιατί είναι μίασμα. Το όνειρο επιβεβαιώνει τις σκέψεις μας  και βάζουμε λόγια και στους άλλους ότι αυτό πράγματι ισχύει. Δεν το επιβεβαίωσε όμως το όνειρο, απλά έδειξε τις σκέψεις που κάναμε. Για να το επαληθεύσει κατά ένα μικρό ποσοστό, πρέπει να μην το σκεφτούμε. Να γίνει μόνη της η επιβεβαίωση της πληροφορίας από το πουθενά. Και σ’ αυτή την περίπτωση δεν είναι πάντα σωστή η πληροφορία. Φαντάσου να το σκεφτούμε!

Το ίδιο γίνεται με έναν συνάδερφο που έχει στοχοποιηθεί από μας. Μπορεί αυτό να το πάθουμε κι εμείς από άλλους. Να βγάλουν τα δικά τους αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς να ξέρουν ποια είναι η αλήθεια. Γι’ αυτούς, ισχύει μόνο αυτή που φαντάζονται.

Όνειρα στοχοποίησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.