Είναι όνειρο φοβίας για άτομα που θέλουν να τεκνοποιήσουν και ευχάριστο όνειρο για τους ανθρώπους που δεν θέλουν παιδί. Γενικά,  δηλώνει την έλλειψη καρπών, την έλλειψη χρημάτων, την κατάσταση που βρίσκεται  το άτομο που δεν έχει δουλειά και βλέπει αυτό το όνειρο. Την αποτυχία σε κάθε προσπάθεια.

Αν ονειρευόμαστε ότι είμαστε στείροι αντιπροσωπεύει την έλλειψη δημιουργικότητας. Η ζωή μας βρίσκεται σε αδράνεια. Μένουμε σ’ αυτά που είχαμε και δεν αποκτούμε  κάτι νέο ή δεν είναι παραγωγική,  δεν την ζούμε όπως θα θέλαμε,  γιατί δεν έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Όμως δείχνει την δική μας αδυναμία να προσφέρουμε στον άλλο και στον εαυτό μας τα ταλέντα μας, διότι είναι ανύπαρκτα.

Γενικά, είναι υποκατηγορία των ονείρων της νεκρής φύσης.  Άρα, κάτι τελειώνει και μένει εκεί δεν διατηρείται ανά τους αιώνες. Δεν  πολλαπλασιάζεται.  Κατά 50 % το όνειρο αυτό  είναι θεραπευτικό. Το άτομο μετά από τη θέαση ενός τέτοιου ονείρου  πρέπει να ελέγξει  το σπέρμα του για να διαπιστώσει πόσο γόνιμο είναι!!!

 

Όνειρα στείρωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.