Αυτά τα όνειρα είναι παράλληλα και αντίθετα με τα προγνωστικά όνειρα ή τα προφητικά. Στα προγνωστικά ή τα προφητικά όνειρα βλέπεις το όνειρο και  απλά επαληθεύεται. Στα όνειρα προόρασης δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα. Όμως,  πιθανολογούμε ότι μπορεί να ισχύσει αυτό επειδή στα όνειρα προόρασης δεν ξέρεις ότι ένα άτομο συχνάζει σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος.  Το μαθαίνεις μετά την θέαση του ονείρου.

http://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/pas_0.jpg?itok=LQpuFWXC

Βλέπεις ένα εικονικό σκηνικό,  ένα πιθανό μέλλον που μπορεί να επαληθευτεί όπως το βλέπεις ή αντίθετα. Θέλεις με το όνειρο αυτό να δώσεις στο άτομο το μήνυμα να προσέξει ότι μπορεί να το πάθει αυτό.  Για να επαληθευτεί ένα τέτοιο όνειρο, το άτομο έχει μεγάλη πνευματικότητα. Ενώ το προγνωστικό ή το προφητικό μπορεί να το δει οποιοσδήποτε έχει μια μεγάλη πνευματικότητα,  όχι τεράστια,  όπως στην περίπτωση των ονείρων αυτών.  Έχει μια άμεση σχέση με τα τηλεπαθητικά όνειρα, αλλά δεν είναι απόλυτη η συμμετοχή αυτών των ονείρων σε κάθε σημείο του ονείρου.

Όνειρα προόρασης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.