Αυτό το όνειρο είναι μια πυξίδα στη ζωή. Γενικά,  είναι τα όνειρα που δείχνουν ποιο δρόμο πρέπει να τραβήξουμε. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε την πυξίδα που και στα όνειρά μας δείχνει το βορρά. Αν δείχνει κάποιο άλλο σημείο του ορίζοντα έχουν την εξής ερμηνεία: Νότος, κάτι δεν πάει καλά.  Δύση, τέλος. Ανατολή, δεν είναι αυτός ο σωστός δρόμος, αναζήτησε κάποιον άλλο.  Το ίδιο ισχύει αν δούμε π.χ. ότι τα Δωδεκάνησα ανήκουν στο Ιόνιο ή τα επτάνησα στο Αιγαίο. Κάτι δεν πάει καλά! Αυτό το όνειρο συνδέεται με την πραγματικότητα.

http://i0.wp.com/www.kepeo.gr/wp-content/uploads/2014/07/CompasswebSmallIcon.jpg?resize=300%2C270

Είναι τα όνειρα που χανόμαστε στο δάσος. Είναι τα όνειρα που ψάχνουμε μια διέξοδο, κινούμαστε με αυτοκίνητο και γενικά όλα τα μεταφορικά μέσα. Είναι τα όνειρα που μας λένε να σταματήσουμε, να στρίψουμε, να πάρουμε άλλο δρόμο. Είναι τα όνειρα που ανάβει το κόκκινο φανάρι, το πράσινο και το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί λέει ότι πρέπει να περάσεις προσεκτικά.  Το πράσινο να προχωρήσεις άφοβα, αλλά το κόκκινο ζητά να σταματήσεις ό,τι κάνεις αυτή τη στιγμή. Αυτό το όνειρο έχει σύνδεση με την πραγματικότητα. Είναι άσχημο να πέφτεις σε γκρεμό, να τρακάρεις το αυτοκίνητο, να πέσεις σε τοίχο. Είναι όμορφο να είσαι συνοδηγός με το ταίρι σου, αλλά αν δεν έχει στην πραγματικότητα αυτοκίνητο δεν θα δεις ποτέ το ταίρι σου μέσα σε αυτοκίνητο. Περίεργο ε;

Αυτά τα όνειρα είναι προειδοποιητικά πολλές φορές. Κάπου βρίσκουμε εμπόδια και αγωνιζόμαστε. Αυτό ισχύει και στη ζωή μας. Έτσι θα γίνει ακριβώς.

Σ’ αυτό το όνειρο μας ανοίγονται δρόμοι. Καλούμαστε να αποφασίσουμε πού θα πάμε. Ποιον θα ακολουθήσουμε. Όταν βρούμε αδιέξοδο πρέπει να κάνουμε πίσω και να τραβήξουμε άλλο δρόμο. Όταν βρούμε κλειστό δρόμο ή πέριμένουμε να ανοίξει ή βαδίζουμε κάποιον άλλο.  Όλα τα σημεία του ονείρου δείχνουν πού ακριβώς βαδίζουμε, πού πάμε και πού πρέπει να πάμε.

Όνειρα προσανατολισμού ή πορείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.