Είναι τα όνειρα που δεν σου δείχνουν αυτά που θέλεις. Είναι τα όνειρα που νιώθεις ότι σου πάνε ενάντια και νιώθεις ότι θέλεις να ξυπνήσεις. Βλέπεις όσα συχαίνεσαι, όσα απεχθάνεσαι, όσα φοβάσαι και όσα δεν θέλεις να δεις.  Δεν αντέχεις να τα δεις άλλο. Δεν αντέχεις τη θέα τους.  Επίσης είναι τα εμμονικά ή αντιληπτικά όνειρα ότι κάποιος σε προδίδει.

Είναι οι καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε προδομένοι, που μας θυμίζουν πως μας φέρθηκε κάποιος που πιστέψαμε σ΄ αυτόν. Όμως, αυτό το όνειρο τονίζει περισσότερο την κατάσταση από την πραγματικότητα γίνεται χειρότερη στα μάτια μας και αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα.  Όταν όμως δείχνουν την κατάσταση καλύτερη απ’ ό,τι είναι, τότε είναι που νιώθουμε χάλια.  Τότε φαίνεται πόσο πραγματικά μας προδίδουν.  Είναι αντίθετα από τα όνειρα αυθυποβολής. Εδώ βλέπουμε όσα δεν θέλουμε να δούμε. Όσο τα αποτρέπουμε, τόσο εμφανίζονται και η κατάσταση γίνεται χειρότερη απ’ ό,τι είναι.

Όνειρα προδοσίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.