Είναι όνειρα που βλέπεις ότι κάποιος προβάλλει τον εαυτό του ή εσύ αυτοπροβάλλεσαι. Βλέπεις ότι κάποιος προβάλλει διαφάνειες σε προτζέκτορα. Βλέπεις ότι άναψε την τηλεόραση και σου δείχνει κάτι σημαντικό ή σε προτρέπει να δεις την συγκεκριμένη στιγμή ένα κανάλι. Επίσης, βλέπεις σαν κύριο όνειρο ότι διαφημίζεις ένα προϊόν ή βλέπεις τηλεόραση κάποιο κανάλι για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μπορεί το άτομο να δει ένα έργο στην τηλεόραση, Επίσης, το ίδιο ισχύει αν βλέπει θέατρο, σινεμα. Όμως,  αυτά είναι τις περισσότερες φορές όνειρα διασκέδασης.

Ωραία εικόνα πραγματικά, ο βυθός στην τηλεόραση. Θαυμάζεις τα ψάρια και τα ωραία χρώματα. Όμως, σαν όνειρο είναι προειδοποιητικό εδώ. Αυτό το όνειρο προβολής μας λέει ότι αν συνεχίσουμε τη ζωή που κάνουμε θα πιάσουμε πάτο, θα βρεθούμε στο βυθό και υπάρχει φόβος να πνιγούμε. Αλληγορικά πάντα. Άρα, αυτός που μας έδειξε αυτή την εικόνα έχει σκοπό να μας συνετίσει για το κακό που κάνουμε στον εαυτό μας, φτάνει να λάβουμε υπόψην το όνειρο αυτό και να αλλάξουμε στάση ζωής, πριν είναι αργά. Όσο είναι όνειρο προβολής δεν κινδυνεύουμε. Κακό γίνεται, όταν πάψει να είναι!!! Όταν δούμε ότι βρισκόμαστε εμείς μέσα στο βυθό. Σαν θεατές το έχουμε διδαχτεί αυτό. Μπορούμε να προλάβουμε το κακό. Σαν πρωταγωνιστές, έχουμε πιάσει πάτο.

Αν δεν είναι όνειρα διασκέδασης εδώ, Τότε θα εξετάσουμε γιατί έγινε αυτή η προβολή, βάσει του περιεχομένου της ταινίας, αν είναι δράμα ή κωμωδία, ανάλογο είναι το μήνυμα που θέλει να δώσει.  Άρα, αυτό που σου λέει να δεις είναι σημαντικό και πρέπει να το προσέξεις. Ειδικά αν εστιάσεις τη ματιά σε μια συγκεκριμένη σκηνή. Το ίδιο ισχύει κι αν δούμε ότι ένας νεκρός μας λέει κάτι από την  τηλεόραση. Εμφανίζεται εκεί  και κάτι μας δείχνει.

Το όνειρό σου βασίζεται σ’ αυτά που βλέπεις να προβάλλουν άλλοι ή προβάλλεις εσύ στον εαυτό σου. Επιλέγεις κάποια πράγματα και τα προβάλλεις η ίδια για τον εαυτό σου. Επίσης, προβάλλεις τον αλλαγμένο σου εαυτό, τα καινούρια σου ρούχα, το καινούριο σου αυτοκίνητο, την καινούρια σου δουλειά, το παιδί που απέκτησες στους άλλους. Όλα αυτά είναι η ανάγκη να εξωτερικεύσεις στους άλλους αυτό που έχεις και να το θαυμάσουν. Να χαρούν με τη χαρά σου. Στην πραγματικότητα, αν το έχεις κάνει είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.  Αν δεν το έχεις κάνει, είναι η ανάγκη να το κάνεις, αλλά ξέρεις καλά ότι είναι μάταιο, διότι κανείς δεν χαίρεται με τη χαρά του άλλου. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους ανθρώπους γύρω σου. Ξέρεις ότι θα σε ματιάσουν ή θα έχουν μεγάλο φθόνο. Η χαρά σου θα γίνει θλίψη γι’ αυτούς. Το κάνεις στο όνειρο για να νιώσεις μια ικανοποίηση κι ας είναι ψεύτικη. Αυτό δίνει δύναμη σε σένα.

Μπορεί σαν θεατής να δεις κάποια πράγματα για τους ανθρώπους,  την παλιά σου ζωή να εμφανίζεται μπροστά σου σαν ταινία. Όμως, υπάρχουν και οι προβολές παγίδες. Όλα αυτά έχουν κάποιο σκοπό που προβάλλονται. Το άτομο πρέπει να προσέξει καλά αυτά που προβάλλονται μπροστά του και θα καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Φτάνει να ξέρει να ξεχωρίζει την ωφέλιμη προβολή από την παγίδα. Όπως και τα μηνύματα που μας δίνουν όλες οι σειρές στην τηλεόραση δεν είναι ωφέλιμες. Το ίδιο γίνεται και στο όνειρο.

Τέλος υπάρχει η αστρική προβολή, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα όνειρα αυτά. Απλά, έχει αυτή την ονομασία.

Όνειρα προβολής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.