Το πρήξιμο είναι σημάδι ότι κάποιο σημείο του σώματος ή της ψυχής ασθενεί.  Άρα, κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι όνειρο θεραπευτικό ότι εκείνο το σημείο έχει πρόβλημα. Όμως, δηλώνει ότι, σαν όνειρο συχρονικότητας ή από εξωτερικά ερεθίσματα,  ένα κουνούπι μας δάγκωσε στο συγκεκριμένο σημείο ή πλακώσαμε κάποιο μέλος του σώματος με το μαξιλάρι.

Σαν αλληγορικό όνειρο συμβολίζει ένα  πρόβλημα που οξύνεται με αποτέλεσμα όσο πιο πολύ μεγαλώνει και διογκώνεται να μας κάνει κακό.  Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή, όσο πιο νωρίς γίνεται,  με τον καλύτερο τρόπο και να βρούμε λύση πολύ γρήγορα πριν βγει εκτός ελέγχου ή πάθει μόλυνση. Έχει σημασία να θυμόμαστε ποιο σημείο είναι πρησμένο, πως προκλήθηκε αυτό το πρήξιμο και αν πονάει. Αλληγορικά,  σημαίνει ότι κάποιος μας έχει  έχει πρήξει, μας έχει κουράσει η στάση του. Καλό σ’ αυτό το όνειρο είναι να φύγει το πρήξιμο. Να επανέρθει το πρησμένο μέρος στην  προτέρα κατάστασή του.

Όνειρα πρηξίματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.