Τα όνειρα περιστροφής δείχνουν ότι το άτομο επαναλαμβάνει τις ίδιες καταστάσεις. Μένει στα ίδια ή κάνει παρόμοιες επιλογές  με τις προηγούμενες φορές, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη. Είναι κολλημένο σε καταστάσεις που δεν πρέπει. Επίσης δείχνει ότι βρισκόμαστε σε σύγχυση. Οι κινήσεις και οι σκέψεις μας είναι εκτός ελέγχου. Δεν κινούμαστε, δεν ξεφεύγουμε από παρούσες καταστάσεις, δεν πάμε πουθενά.

Όταν βλέπουμε τη γη να περιστρέφεται σωστά γύρω από τον ήλιο ή γύρω από τον άξονά της, όλα είναι κανονικά. Το άτομο έχει λογική.  Όταν όμως βλέπουμε ανύπαρκτες περιστροφές αυτής,  κάτι δεν πάει καλά με όλα τα συστήματα μας. Μια άλλη κατάσταση της γης, δηλαδή μια πολύ γρήγορη περιστροφή ή αργή δείχνει ότι το άτομο που ονειρεύεται δεν έχει λογική,  κάπου αλλού οδεύει δυστυχώς.

Αν περιστρεφόμαστε γύρω από τους άλλους σημαίνει ότι εκείνοι μας καθοδηγούν. Όμως όταν περιστρεφόμαστε γύρω από τον εαυτό μας, ακολουθούμε ένα μοτίβο που μας επιβάλλει η ελεύθερη βούληση χωρίς να ξεφεύγουμε από μια παγίδα που οι ίδιοι πέφτουμε άθελά μας. Βλέπουμε μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται πολλάκις έχοντας πάντα την ίδια εξέλιξη και μας οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα. Μόνο ο πρωταγωνιστής αλλάζει. Επίσης, όλα έρχονται τούμπα και δεν μπορούμε  να το σταματήσουμε.

Όταν κατρακυλούμε εμείς δείχνει ότι κυλάμε με κάθε τίμημα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βαδίζουμε, κυλάμε ή κατρακυλάμε με περιστροφή για να  δείξουμε ότι η ανθρώπινη φύση μας παρασύρεται παίρνοντας μαζί μας τις αδυναμίες και τα λάθη μας εξαιτίας των παθών μας και  πολλές φορές το άτομο πέφτει θύμα ή φτάνει πιο αργά στον αρχικό  σκοπό του, αλλά κάποτε το καταφέρνει.

Όνειρα περιστροφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.