Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: α)  Σ’ αυτά που σταματάς για να κάνεις μια ανάπαυλα και συνεχίζεις μετά και  β) σ’ εκείνα που σταματάς γιατί τελείωσε το έργο που έχεις να κάνεις. Αυτά που σταματάς για λίγο  δίνουν στο άτομο τη δυνατότητα την επόμενη φορά να έχει να δώσει περισσότερη ενέργεια. Να πάρει δύναμη και να ξεκουραστεί, συνεχίζοντας αυτό που άφησε στη μέση. Η δεύτερη κατηγορία όμως μας δίνει τη δυνατότητα να σταματήσουμε ένα μηχάνημα και να πιάσουμε ένα άλλο, να κλείσουμε μια κλήση τηλεφώνου και να τηλεφωνήσουμε σε κάποιον άλλο ή να σταματήσουμε το ραδιόφωνο για να κάνουμε την ενύπνια ανάγκη μας και να απελευθερωθούμε, για να έχουμε δύναμη να συνεχίσουμε μετά.

Η οριστική παύση όμως όταν τελειώσει ένα έργο δηλώνει ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή μας στη γη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πεθαίνουμε άμεσα. Απλά, δεν έχουμε κάτι άλλο να προσφέρουμε. Μπορεί μετά να ζήσουμε π.χ. από ένα έως δέκα χρόνια ακόμα κι αν ακόμα μας ενημερώσει το όνειρο ότι τέλειωσε η αποστολή μας στη γη.

Όταν μιλάς και ξαφνικά σταματάς ή δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο ή έχεις ολοκληρώσει αυτό που θες να πεις.

Όταν λύεις ένα γάμο στο όνειρο δεν δηλώνει ότι θα χωρίσεις. Δηλώνει ότι δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πια  ή αυτό φοβάσαι. Όταν διαλύεται όμως μια σχέση ερωτική στο όνειρο μ’ αυτόν που θέλεις, η ζωή σας ενώνει πιο πολύ.

Όταν σταματάει το φως και έρχεται το σκοτάδι πάντα ξεκουράζεται ο άνθρωπος περιμένοντας μια νέα μέρα να ξημερώσει. Είναι ώρα ξεκούρασης. Άρα, τίποτα καλό δεν γίνεται στο σκοτάδι. Πρέπει να μείνουμε αδρανείς μέχρι να έρθει το φως. Το σκοτάδι είναι μια καθυστέρηση λοιπόν.  Τα συναισθήματα είναι παγωμένα και όποιος κάνει κάτι εκείνη την ώρα θα πέσει σε λάθη. Αυτό αρέσει πολύ στο σατανά και η μέρα όταν βλέπει τα καμώματα της νύχτας,  γελά.  Άρα, όλα δείχνουν ότι αλλιώς είναι τα πράγματα. Χρειάζεται ξεκούραση ο οργανισμός για να ανακτήσει δυνάμεις. Αυτό θα το καταφέρει μόνο όταν δει το φως. Όνειρα με σκοτάδι πρέπει να τον ακινητοποιούν.

Όταν κάποιος σταματά απότομα την επικοινωνία και μας κλείνει το τηλέφωνο είναι σημάδι ότι στην πραγματικότητα αυτό το άτομο δεν είναι το κατάλληλο για μας. Όταν κλείσουμε εμείς την κλήση απότομα τότε δεν κάνουμε για το άτομο αυτό.

Οτιδήποτε σταματά πρέπει να το εξετάσουμε καλά.  Γιατί γίνεται αυτό; Πού κάναμε λάθος; Τελείωσε το έργο που έχουμε αναλάβει. Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ. Μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής μας πρέπει να ελπίζουμε ότι κάτι καινούριο θα αναλάβουμε. Εμείς ή εκείνο θα αποφασίσει αν θα το τελειώσουμε ή αν θα μείνει μισοτελειωμένο.

Όταν πάψει το άτομο να μεγαλώνει και μένει σταθερά σε μια ηλικία, πρέπει να είναι αυτή που βρίσκεται σήμερα. Αν μείνει στο χθες είναι ανησυχητικό, όπως ανησυχητικό είναι να γεράσει.  Όταν όμως βλέπει τους άλλους γέρους δείχνει μια σοφία του ατόμου. Κακό είναι όταν γεράσει ο ίδιος.

Όταν σταμάτησε ο χρόνος για ένα γηραιό άτομο στο χθες είναι σημάδι ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.  Για ένα νέο άτομο δηλώνει ότι εκεί σταμάτησε να ζει. Από εδώ και πέρα δεν χαίρεται τη ζωή του.  Παγιώθηκε η χαρά του εκείνη τη χρονιά.  Αυτό συμβαίνει κι όταν το ρολόι έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη ώρα.

Όταν παύουν οι διακοπές του ατόμου ακόμα και στο όνειρο αντιλαμβάνεται τι πρέπει  να κάνει από εδώ και πέρα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο.  Αν το άτομο βαρέθηκε τις διακοπές και θέλει να δουλέψει το όνειρο εμφανίζεται από άλλη οπτική γωνία.  Κάθε όνειρο αυτού του είδους  προσαρμόζεται ανάλογα πως αισθάνεται το άτομο ή αντίθετα.  Γι’ αυτό τα όνειρα δεν έχουν για όλα τα άτομα την ίδια εξήγηση.

Κακό είναι όταν παύει να καρποφορεί η γη και να είναι καταπράσινη. Τότε πρέπει πραγματικά να ανησυχήσουμε. Κάτι δεν πάει καλά!!!

Όνειρα παύσης

Ένα σχόλιο στο Όνειρα παύσης

  • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 στο 07:41
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα… Βλέπω διαρκώς παρόμοια όνειρα, ότι είμαι δηλαδή μέσα στο δωμάτιο μου και υπάρχει σκοτάδι ή ότι περιπλανιεμαι μέσα στα δωμάτια του σπιτιού στο σκοτάδι και κυριαρχεί το αισθημα του φόβου σε όλα.. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.