Στη σημερινή εποχή αυτό το όνειρο είναι συχνό ανάμεσα στα ζευγάρια. Έχουν μεγάλη ανασφάλεια μεταξύ τους. Με ένα τέτοιο όνειρο προσπαθούν να φτάσουν στο σημείο να ανακατευτεί στη ζωή ο ένας του άλλου ή καλύπτουν μ’ αυτό τον τρόπο το φόβο και την ανασφάλεια που έχουν αμφότεροι μεταξύ τους.  Ίσως κάτι έχουν ακούσει ο ένας για τον άλλο και θέλουν να διασταυρώσουν την είδηση. Ψάχνουν απαντήσεις μέσα από το όνειρο.  Αν κάποιος μας παρακολουθεί έχουμε κάποιο θαυμαστή ή παρακολουθούν την ενδιαφέρουσα ζωή, μας μιμούνται ή θέλουν να μας μοιάσουν. Τέλος, κάτι θέλει από μας ή μας έβαλε στο στόχαστρο.

Αν κάποιος μας φοβίζει στην πραγματικότητα και νιώθουμε ότι με τον τρόπο που μας φέρεται μας παρακολουθεί και μας πολιορκεί είναι όνειρο φοβίας.

Αν παρακολουθούμε κάποια άλλη, δηλώνει ότι θέλουμε να τη μιμηθούμε και ακολουθούμε το μοτίβο της. Π.χ. αν έχει επιτυχία στους άνδρες κάνουμε τρόπο ζωής τη διατροφή της, το σώμα της, ολόκληρη την προσωπικότητά της.

Η παρακολούθηση με κιάλια δείχνει ότι θέλουμε να φέρουμε κοντά μας κάτι που είναι μακρινό και απλησίαστο. Η παρακολούθηση γενικά είναι η λαχτάρα μας να ψάξουμε την ιδιωτική ζωή κάποιου, να έρθουμε κοντά του, να μάθουμε τα μυστικά του, ώστε να είμαστε ο δικός του άνθρωπος.  Όταν παρακολουθούμε τους μήνες και τα χρόνια που περνάνε δηλώνει ότι είμαστε ψυχαναγκαστικοί και ο χρόνος μας κυλάει άσκοπα, χωρίς να ζήσουμε κάτι αξιοσημείωτο.

Παρακολούθηση μπορεί να γίνει με το αυτοκίνητο, από το κομπιούτερ, να ελέγξουμε το κινητό του άλλου. Όλα έχουν την ίδια ερμηνεία, ότι προσπαθούμε να εισχωρήσουμε στη ζωή του άλλου, να μάθουμε τα μυστικά του. Αν τον βλέπουμε ερωτικά είναι η λαχτάρα να μπούμε στην ζωή του, να τον κατακτήσουμε. Να μάθουμε τι κρύβει η μυστηριώδη προσωπικότητά του.

Όνειρο επιθυμίας είναι όταν παρακολουθούμε τους εχθρούς μας, για να τους πιάσουμε στον ύπνο και να χτυπήσουμε ύπουλα την κατάλληλη στιγμή. Αυτό το όνειρο είναι τις περισσότερες φορές παγίδα και από θύτες γινόμαστε θύματα.

Τέλος, η παρακολούθηση από την κλειδαρότρυπα δείχνει ότι είμαστε πολύ αγενείς. Προσπαθούμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από την κλειστή πόρτα με ύπουλο τρόπο. Επίσης, αν δούμε ότι κάποιος μας παρακολουθεί και δούμε τα μάτια του έχουμε εντοπίσει αλληγορικά έναν χάκερ. Κοινώς θα έλεγα εντοπίσαμε έναν κρυφό θαυμαστή.  Όμως, σαν κακή έννοια δείχνει ότι κάποιος ελέγχει σαν ηδονοβλεψίας τη ζωή μας.

 

Όνειρα παρακολούθησης και κατασκοπίας

Ένα σχόλιο στο Όνειρα παρακολούθησης και κατασκοπίας

 • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 στο 15:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας! Το όνειρο το είδα Τετάρτη λίγο πριν ξυπνήσω το πρωί στις 7.00 περίπου.
  Είδα τον άθρωπο που συνδέομαι ερωτικά να μου γνωρίζει τη μητέρα του. Μου χαμογέλασε και μόλις πήγα να τις δώσω το χέρι μου δεν είχα ανταπόκριση γιατί πίσω της κρατούσε ένα σκύλακι με καπέλο το οποίο είχε μεγάλα δόντια. Κ φαινόταν σαν να ήθελε να με προφυλάξει. Ο σύντροφός μου τις είπε να μην το αφήσει ελεύθερο γιατί δεν ξέρει πώς θα μπορούσε να συμπεριφερθεί.
  Έπειτα είδα εμένα και το σύντροφό μου σαν να παίζαμε σε μια λεωφόρο όπου τρέχαμε και οι δύο στα τέσσερα. Ηταν χαρουμενη η αίσθηση γενικά. Σε κάποια φάση εγώ έφυγα πιο μπροστά, αυτός με ακολουθούσε και κάποια στιγμή, πετούσα. Όχι πολύ ψηλά. Λίγο πιο πάνω από το δρόμο. Επειτα σταμάτησα γιατί είδα μια φίλη μου και μιλούσαμε. Κ μέσα αναρωτιόμουν πού πήγε ο σύντροφος μου και αν ήταν ακόμα πίσω ή με ψάχνει..

  Σας ευχαριστώ πολύ!!!

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.