Είναι πολύ εκνευριστικό στο όνειρο να δούμε ότι κάποιος εισχωρεί στο σπίτι μας χωρίς την θέλησή μας και θρονιάζεται εκεί. Κάποιος παρκάρει το αυτοκίνητό του ή την μηχανή του στην αυλή μας, στο πάρκινγκ μας, κάθεται στον καναπέ μας και τον θέλει δικό του,  κοιμάται στο κρεβάτι μας, παίζει με τα παιδιά μας, κάθεται στη θέση μας στη δουλειά κ.λ.π. Δηλαδή παίρνει με το έτσι θέλω αυτό που μας ανήκει. Το όνειρο αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει. Κάποιος που διεκδικεί όλα αυτά στο όνειρο είναι απειλή στη ζωή μας ότι θα καταφέρουμε να χάσουμε από ανοησία όσα μας ανήκουν επειδή του δώσαμε θάρρος. Επειδή είδε φως και μπήκε. Επειδή μας πήρε τον αέρα. Επειδή είμαστε άβουλοι και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Όλα αυτά δείχνουν μια αδυναμία χειρισμού.  Αν δεν προσέξουμε στο όνειρο, υπάρχει φόβος αυτό να επαληθευτεί και στην πραγματικότητα.

Μια άλλη ερμηνεία δείχνει ότι σαν όνειρο προβολής μας προετοιμάζει και μας αφυπνίζει  να προσέχουμε μην τα χάσουμε από λάθος χειρισμούς. Π.χ. αν είμαστε χαρτοπαίκτες, θα χάσουμε το σπίτι μας. Λογικό ε; Αν είμαστε λουφαδόροι τη δουλειά μας. Γενικά, υπάρχει φόβος με λάθος χειρισμούς να τα χάσουμε όλα. Άρα, το όνειρο αυτό έχει την καλή, αλλά και την κακή πλευρά του. Ανάλογα λοιπόν με το άτομο και το χαρακτήρα του,  ισχύει και η ανάλογη ερμηνεία.

Για τα άτομα που μένουν στα νησιά του Αιγαίου, ένα όνειρο παραβίασης ιδιωτικού χώρου  είναι  η κυριολεκτική παραβίαση των τούρκικων μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τα νησιά μας.

Όνειρα παραβίασης ιδιωτικού χώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.