Είναι παράλληλα και αντίθετα με τα διαβολικά όνειρα. Εδώ δεν παρουσιάζεται μόνο το κακό, ούτε προσπαθεί να μας ξεγελάσει. Δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτός είμαι. Πάντα όμως δεν έρχεται μόνος. Παίρνει μαζί του το καλό και το άτομο είναι αντιμέτωπο με δύο παράλληλες παρουσίες, του καλού και του κακού.

Είναι εκείνο το  όνειρο που βλέπεις δύο ανθρωπάκια. Το ένα ντυμένο αγγελάκι και το άλλο διαβολάκι. Καθένα σου παρουσιάζει τη δική του εκδοχή και επιλέγεις αυτή που σε εκφράζει ή βλέπεις τη μάχη που γίνεται ανάμεσά τους. Παρουσιάζονται δύο περιπτώσεις διαφορετικές και καλείσαι να διαλέξεις. Αν διαλέξεις το κακό πιθανόν την επόμενη φορά να δεις δαιμονικό όνειρο ή να νιώσεις άσχημα για την λάθος επιλογη. Τα συναισθήματα είναι τα ίδια. Επίσης, βλέπεις δύο αντίθετες καταστάσεις καλό και κακό να παλεύουν για σένα. Αυτή η αντίφαση δεν δείχνει σύγχυση, αλλά είναι θέμα επιλογής.

Όνειρα πάλης του καλού με το κακό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.