Είναι αλληγορικό όνειρο που δείχνει την πρόοδό μας πόσο ψηλά φτάνουμε, πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι αυτή η άνοδος, αν πέφτουμε, αν έχουμε στήριξη από άλλους, αν προχωράμε με σταθερά βήματα στην κορυφή, αν γλυστράει ή δεν φτάνουμε στο τέρμα. Μετά φαίνεται πως νιώθουμε όταν κατακτήσουμε την κορυφή. Θέλουμε να μείνουμε εκεί, έχουμε ίλιγγο ή θέλουμε να φύγουμε το γρηγορότερο; Όταν είμαστε ορειβάτες, όταν μας αρέσει σαν άθλημα και όταν έχουμε κάποιο ερέθισμα είναι κυριολεκτικό το όνειρο.

Επίσης είναι τα όνειρα που βλέπουν τα ενεργητικά άτομα, τα φιλόδοξα, αυτά που θέλουν να φτάσουν ψηλά και προσπαθούν συνέχεια γι’ αυτό.  Βλέπουν ότι ανεβαίνουν με ευκολία ή δυσκολία ένα δύσβατο όρος. Κάποιοι ανεβαίνουν στο όνειρο χωρίς σχοινιά  και είναι τόσο εύκολη η άνοδος που δεν το πιστεύουν. Κάποιοι έχουν εργαλεία μαζί τους και σκάβουν περάσματα για να γίνει πιο εύκολη η άνοδος. Λίγοι τα καταφέρνουν κι αυτό γίνεται και στη ζωή.

Όνειρα ορειβασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.