Είναι η τάση για εμετό που έχουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου μας και επηρεάζει ανάλογα τον ονειρικό μας κόσμο. Κατά μεγάλο ποσοστό είναι η δυσκολία στην πέψη και τη  χώνεψη, όταν ανακατεύονται οι τροφές και το αλκοόλ που έχουμε πιεί, κατά τη διάρκεια της διασκέδασής μας,  μέσα στο στομάχι.

Αλληγορικά, δηλώνει ότι το άτομο προσπαθεί να κάνει απελευθερωτικό όνειρο και δεν μπορεί.

Όταν ταξιδεύει σε πλοίο και κοιμάται στην καμπίνα του ή στις αεροπορικές πολυθρόνες είναι συχνό όνειρο. Είναι πάντα όνειρο συγχρονισμού.

Σε σπάνιες περιπτώσεις είναι προμήνυμα ότι η γυναίκα που ονειρεύεται αυτό το όνειρο βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση ή το γνωρίζει ότι βρίσκεται πραγματικά σ’ αυτή την κατάσταση και διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης. Τότε το αίσθημα αυτό είναι πραγματικό και γίνεται όνειρο συγχρονισμού.

Ναυτία μπορούν να πάθουν άτομα που περιστρέφονται στο όνειρο ή χορεύουν και ενστικτωδώς να νιώσουν αυτό το συναίσθημα σαν όνειρο αντίληψης, το ίδιο ισχύει αν πάρουν μια απαγορευμένη ουσία στο όνειρο ή την πήραν στην πραγματικότητα και τους έχει επηρεάσει ενύπνια.

Επίσης η κίνηση του αυτοκινήτου στο όνειρο μπορεί να κάνει το άτομο να νιώσει μια εικονική ναυτία επειδή προχώρησε με το αυτοκίνητο που πάντα στην πραγματικότητα μια τέτοια μετακίνηση του δημιουργεί ναυτία. Άρα, λειτουργεί και υποσυνείδητα.

Στους ακροβάτες που αιωρούνται, κινούνται  και περιστρέφονται στον αέρα είναι συχνό όνειρο. Δεν  χρειάζεται να ανησυχήσουν λοιπόν.

Όνειρα ναυτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.