Είναι τα όνειρα που βλέπουμε ότι απατούμε τον άνδρα μας. Αυτό δεν είναι απόλυτο να γίνει, ούτε ότι ισχύει πραγματικά.  Είναι η προσπάθεια της ψυχής να μας μεταδώσει το μήνυμα ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σύζυγό μας. Κάποιες κινήσεις ή συμπεριφορές του μας οδηγούν αλληγορικά σε άλλες αγκαλιές, εφόσον έχουμε άλλες σκέψεις ή τον φανταζόμασταν αλλιώς.  Η ψυχή επιλέγει ένα πρότυπο άνδρα που θα μας έκανε ευτυχισμένες. Αυτό το πρότυπο δεν ταιριάζει ούτε ακουμπάει το σύζυγό μας. Τώρα γιατί τον παντρευτήκαμε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον άνδρα πρότυπο και τον άνδρα μας.   Άρα, μόλις δούμε ένα τέτοιο όνειρο πρέπει να σκεφτούμε γιατί γίνεται αυτό, τι δεν μας ικανοποιεί μέσα στη σχέση μας; Άρα, μπορεί η κατάσταση να αλλάξει όταν του επισημάνουμε μερικές αλήθειες που πρέπει να γνωρίζει για να μην γίνει αυτή η μοιχεία πραγματικότητα.

Αν απατήσαμε στην πραγματικότητα τον άνδρα μας, δηλώνει ότι είναι τα βιώματά μας ή οι ενοχές μας για όσα έχουμε πράξει. Αυτός όμως ήταν η αιτία, διότι η σεξουαλική μας ζωή δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Άλλα λέει το μυαλό, και άλλα η πραγματικότητα κι αυτό το όνειρο καταλήγει να μας θυμίζει ότι όσο έκαιγε το πάθος για τον άλλο ήταν μια χαρά. Τώρα που έσβησε, καλός είναι και ο σύζυγος έτσι; Όμως, αν το έμαθε  μπορεί να μας κλείσει την πόρτα ή να αλλάξει κλειδαριά. Αν δεν το έμαθε όμως και μας δεχτεί ή μας σκοτώνουν οι τύψεις ότι τον απατήσαμε ή έχουμε το φόβο ότι κάποια μέρα θα το μάθει από τρίτους και αναγκαζόμαστε να το πούμε οι ίδιες. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το χαρακτήρα του ατόμου που παντρευτήκαμε. Ίσως θεωρήσει υπεύθυνο τον εαυτό του γι’ αυτό το κατρακύλισμα και κάνουμε νέα αρχή μαζί του ή νιώσει προδομένος και φύγει, χωρίς να μας δεχτεί πίσω.

Άρα, για να δει κάποια γυναίκα μοιχεία στον ύπνο της, έχει σκεφτεί να την κάνει. Οι άνδρες δεν βλέπουν συχνά όνειρα μοιχείας. Θα δούμε λοιπόν τι χαρακτηριστικά έχει το άτομο που μας ικανοποίησε στο όνειρο και θα τα συγκρίνουμε με του συζύγου.

Όταν όμως βλέπουμε ότι ο σύζυγος μας απατά, νιώθουμε ότι δεν είμαστε αυτό που θέλει, με το δικό μας το μυαλό. Ότι δεν είμαστε ικανές να τον ικανοποιήσουμε ερωτικά, ή αυτό το όνειρο δηλώνει χωρισμό. Άρα σ’ αυτό το όνειρο υπάρχουν ανασφάλειες και φοβίες ότι θα μας αφήσει, ότι θα μας εγκαταλείψει.  Είναι εμμονικό πολλές φορές. Γι΄ αυτό το λόγο, όταν δεν του έχουμε εμπιστοσύνη ή τον ζηλεύουμε πολύ τον βλέπουμε με άλλες, δεν μιλώ για τις σχέσεις, αλλά για τον γάμο.  Όταν λοιπόν τον βλέπουμε άπιστο, τις περισσότερες φορές είναι πιστός.

Πολλές φορές ένας άνδρας δίπλα μας σε αλληγορικό όνειρο είναι κάτι συμβολικό και δεν πρόκειται για μοιχεία, αυτό γίνεται σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και ξεχωρίζει στα μάτια ενός ονειρομάντη.

Όνειρα μοιχείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.