Είναι η προσπάθεια στα όνειρα να συναρμολογήσουμε με ψηφίδες σωστά την εικόνα μας, την προσωπικότητά μας, τον εαυτό μας, χωρίς να κάνουμε λάθος, προκειμένου να φτιάξουμε σωστά το παζλ που έχουμε αναλάβει.  Προσπαθούμε να συναρμολογήσουμε σωστά κάθε μπερδεμένο μας κομμάτι, να κάνουμε μια εικόνα του εαυτού μας, συμπεριλαμβάνοντας την ψυχική μας υγεία, τα λάθη και τα πάθη μας, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις μας κ.λ.π. Να ξελαφρώσουμε από τα βάρη και να μπορέσει να γίνει πιο εύκολα αυτή η συναρμολόγηση με λιγότερα κομμάτια.

Όσο πιο εύκολη είναι η συναρμολόγηση, τόσο πιο γρήγορα θα σχηματιστεί το πορτρετο μας και θα γίνουν λιγότερα λάθη. Θα μπορούμε να το ελέγχουμε κι αφού θα συναρμολογηθεί γρήγορα, σωστά  κι εύκολα,  αποκλείεται να χαθεί κάποιο κομμάτι. Έστω κι ένα να χαθεί, το πορτρέτο δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Άρα, είμαστε υπεύθυνοι στα όνειρα αυτά να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παζλ που έχουμε αναλάβει να φτιάξουμε. Ακόμα κι αν δεν αφορά εμάς, πάλι είναι πρέπον, αφού το έχουμε αναλάβει να το τελειώσουμε στο γρηγορότερο χρόνο, να αποτελείται από λιγότερα κομμάτια και να ολοκληρωθεί σωστά.

Όνειρα με ψηφίδες ή παζλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.