Είναι τα όνειρα που σαν βάση έχουν το πλήθος. Βλέπουμε ότι βρισκόμαστε ανάμεσα σε κόσμο. Τα όνειρα αυτά έχουν την εξήγηση ότι έχουμε αγοραφοβία, φοβόμαστε το πλήθος, νιώθουμε  ή δεν νιώθουμε άνετα ανάμεσά του.  Είμαστε ή δεν είμαστε πολύ  κοινωνικοί. Η συμπεριφορά μας σ’ αυτό και η συμπεριφορά αυτού προς εμάς, δηλώνει την πραγματική εξήγηση του ονείρου.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/argentina.png

Στα όνειρα αυτά επίσης, συμβαίνει καμιά φορά, να δούμε ένα όνειρο με ανθρώπους που γνωρίσαμε στο παρελθόν, να συνυπάρχουν με ανθρώπους που γνωρίζουμε τώρα, ή ανθρώπους που δεν γνωρίσαμε ακόμα, σαν σιλουέτες χωρίς πρόσωπο.  Μπορεί π.χ. ο δάσκαλος της πρώτης δημοτικού να είναι στο όνειρο με το πρώτο σου αφεντικό και  μια φίλη που γνώρισες χθες. Αυτά τα άτομα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους,  ούτε θα γνωριστούν ποτέ. Εμείς όμως τα ονειρευτήκαμε μαζί, στο ίδιο όνειρο. Αυτό δηλώνει, ότι μας έχουν μείνει στο υποσυνείδητο, διότι κάτι έχουν να μας προσφέρουν ακόμη, μπορεί να μάθουμε νέα τους, τα πεθυμήσαμε και ο εγκέφαλος μας ενημερώνει ότι υπάρχουν ή μας ρωτά η ψυχή”  μ” αυτούς τι θα γίνει;

Όνειρα με πλήθος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.