Εδώ μπορεί να δούμε ότι μιλάμε με ένα εξωγήινο ή μας υποβάλλει σε πειράματα. Ότι  επισκεπτόμαστε έναν άλλο πλανήτη.  Εδώ μπορεί να βρούμε αντικείμενα του διαστήματος, που εννοείται ότι είναι ενός άλλου πολιτισμού.

http://www.kontranews.gr/sites/default/files/field/image/exoghinoi.jpg

Όλα αυτά είναι παρμένα από ταινίες και βιβλία που έχουμε δει ή διαβάσει αντίστοιχα. Είναι από εξωτερικά ερεθίσματα.  Εκτός όμως απ” αυτή την εκδοχή υπάρχει μια άλλη που δείχνει την άλλη όψη του νομίσματος, διότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Αν δούμε ότι εμείς είμαστε εξωγήινοι δείχνει επιπλέον ότι η συμπεριφορά μας τον τελευταίο καιρό δεν είναι η καλύτερη. Είμαστε αντικοινωνικοί και ξένοι για την κοινωνία και τον ίδιο τον πλανήτη που κατοικούμε. Δεν μας χωράει ο τόπος. Είμαστε ανυπόφοροι στους γύρω μας.   Αν όμως δούμε άλλον εξωγήινο,  αυτό δείχνει ότι εμείς βλέπουμε τους άλλους ξένους, αλλά κατά μια  άλλη έννοια. Αυτό μπορεί να το δει ένα αγοραφοβικό άτομο,  που φοβάται την επαφή με τους άλλους ανθρώπους.

Όνειρα με εξωγήινους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.