Είναι βασικά όνειρα που μας απασχολούν όλους. Όνειρα περιέχουν αριθμούς και μας δελεάζουν ή μας τρομάζουν. Καταρχήν το ίδιο όνειρο όταν επαναλαμβάνεται είναι επαναληπτικό (βλ. κατηγορία). Τότε για κάθε άτομο έχει διαφορετική εξήγηση. Γενικά, το σύμπαν είναι δομημένο με μαθηματική ακρίβεια. Ο θεός θα έλεγα ότι εκτός από αρχιτέκτονας θα μπορούσε να είναι μαθηματικός. Όμως στα όνειρα οι αριθμοί είναι ένας κωδικός, είναι μια ημερομηνία, είναι ένα θέμα που για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά δίδει το αναλογο μήνυμα.

http://new.astrolife.gr/wp-content/uploads/2013/08/Numbers.png

Γενικά, το ένα είναι η μοναξιά, επίσης είναι στα όνειρα ο θεός, η νίκη κ.λ.π.

Το δύο είναι οι δύο φύσεις του Χριστού, η συντροφικότητα, η ομαδικότητα, το ταίριασμα. Το 2 είναι η θηλυκή φύση του ανθρώπου.

Το τρία συμβολίζει τον τριαδικό θεό,  την ψυχή το πνεύμα και το σώμα, τα 3 πρώτα αιθερικά σώματα και φυσικά το εγώ, το υπερεγώ και το εκείνο, κατά το Σίγκμουτ Φρόιντ, που είναι οι γνωστοί μηχανισμοί της ψυχής. Το τρία επίσης είναι η αρσενική φύση του ανθρώπου.  Το τρία όταν το βλέπουμε με σκοτάδι, δηλώνει τον Κέρβερο, δηλαδή το θάνατο, τον μαρασμό, την αβεβαιότητα.

Το τέσσερα δηλώνει το τέλος μιας ταλαιπωρίας, την τακτοποίηση. Ότι κάτι τελείωνει. Επίσης, τα ντόρτια, δηλαδή την ατυχία, αλλά εξαρτάται από το όνειρο πια ερμηνεία ισχύει.

Το  5 δηλώνει το πάντρεμα της θετικής με την αρνητική φύση του ανθρώπου, είναι το ταίριασμα μιας σχέσης, ο γάμος, η αγάπη.

Το 6  είναι ένα είδος ολοκλήρωσης.  Είναι και η επιφανειακή προσκόλληση στο κακό.

Το 7 συμβολίζει το θαύμα, την αισιοδοξία, την τύχη, την ευτυχία, τον παράδεισο.

Το 8 συμβολίζει την επιφανειακή προσκόλληση στο καλό, ενώ κατά βάθος δεν είμαστε τόσο καλοί όσο δείχνουμε.  Επίσης, το 8 είναι ο αριθμός της δύναμης και της εξουσίας. Είναι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Το 9 συμβολίζει την τελειότητα, την συμπαντική αρμονία, την ηρεμία. Το Θεό.

Κάποιοι αριθμοί δείχνουν προγνωστικά για τυχερά παιχνίδια, κάποιο μήνυμα δίδουν. Άν είμαστε εκπαιδευτικοί, μετεωρολόγοι, μαθηματικοί ή λογιστές δεν έχουν ερμηνεία. Γενικά, ένα όνειρο με αριθμούς ωθεί το άτομο να αναρωτηθεί, γιατί το ονειρεύτηκα;

Μπερδεμένοι αριθμοί συμβολίζουν υλικά κέρδη. Οι αριθμοί μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια ειδική ημερομηνία, διεύθυνση, ηλικία ή κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας. Μπορεί όμως κάπου να είδαμε αυτόν τον αριθμό και τον αποτυπώσαμε. Θυμάμαι μια εποχή είχα δει ένα νούμερο τηλεφώνου στο όνειρό μου. Το σημείωσα και τηλεφώνησα. Ήταν ένα τηλέφωνο που κάποτε έπαιρνα συχνά όταν δούλευα στην παλιά μου δουλειά και δεν το θυμόμουν. Το υποσυνείδητο το συγκράτησε όμως.

Αν ακούμε αριθμούς σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια κατάσταση ή ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να πάρουμε τα πράγματα αργά.

Παράδειγμα αριθμών με κακή ερμηνεία είναι το βιντεάκι που παραθέτω στα επαναλαμβανόμενα όνειρα. Όμως, υπάρχει και η καλή πλευρά.

 

Όνειρα με αριθμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.