Είναι τα όνειρα που βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια και κάτι δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό όνειρο,  διότι δηλώνει ότι δεν ήρθε ακόμη ώρα να γίνει αυτό που θέλουμε ή σκεφτόμαστε,  ή πρέπει να λοξοδρομήσουμε διότι δεν πρέπει να επιμένουμε να ανοίξει αυτός ο δρόμος. Δεν είναι ο δικός μας, αποκλίνουμε με την ελεύθερη βούληση από το δρόμο του πεπρωμένου και καλούμαστε με το όνειρο αυτό να τραβήξουμε άλλη πορεία στη ζωή μας.

Είναι όνειρα που μένουν πολλές φορές μισά ή εμφανίζεται κάτι άλλο και μας αναγκάζει να μην βαδίσουμε άλλο αυτό το δρόμο. Από την εξέλιξη του ονείρου θα καταλάβουμε πολλά.  Έχει σημασία πως αισθανόμαστε εκείνη την ώρα που ονειρευόμαστε. Πολλές φορές όμως τα όνειρα αυτά είναι αντίθετα.

Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι πιέζουμε τον εαυτό μας να βαδίσει ένα δρόμο που δεν είναι ακόμα ή ώρα του  να  τον διασχίσουμε ή δεν είναι ο δικός μας δρόμος. Η μοίρα μας έχει άλλα σχέδια για μας και κάθε προσπάθειά μας να προχωράμε αυτό το δρόμο γεννά εμπόδια. Είναι κι ένα σημάδι ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος μας και δεν χρειάζεται να τον βαδίσουμε στην πραγματικότητα. Τέλος, κάτι που εμποδίζεται στο όνειρο μπορεί να γίνει στην  πραγματικότητα σαν αντίθετο όνειρο. Αυτό θα το καταλάβουμε αν στην ζωή τα πράγματα είναι ευνοϊκά.

Όνειρα μετ’ εμποδίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.