Είναι τα όνειρα που περιέχουν τάφους, στέφανα, επικήδειους, νεκροφόρα, φέρετρα, μοιρολόι, κλαυσίγελο, και φυσικά κηδείες. Όλα αυτά τα όνειρα δεν έχουν την ερμηνεία που κάποιος περιμένει.  Κάτι πεθαίνει, αλλά όχι το άτομο. Κάτι άσχημο πεθαίνει,  φεύγει από την υπάρχουσα κατάσταση και αλλάζει πορεία και ζωή.  Με το μοιρολόι όμως πάει σε χειρότερη κατάσταση από την υπάρχουσα. Είναι κακό το μοιρολόι.  Πεθαίνει ψυχολογικά. Αφήνει τα καλά για να πάει στα χειρότερα. Ένας άκλαυτος θάνατος στο όνειρο  σε οδηγεί το άτομο σε καλύτερη ζωή. Σ’ αυτά τα όνειρα μπορούμε να δούμε την κηδεία μας, να δούμε τον εαυτό μας ή τους άλλους σε φέρετρα. Γενικά, μια  κατάσταση που θεωρείται φυσική στα όνειρα που τις περισσότερες φορές έχει άλλη ερμηνεία απ’ αυτή που φαίνεται.

Όνειρα μακάβρια

Ένα σχόλιο στο Όνειρα μακάβρια

  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 20:11
    Σύνδεσμος

    Μου έχουν πει ότι για να ξεπεράσεις μια φοβία πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη μ΄ αυτή. Σκεφτόμουνα αν θα έπρεπε να γράψω αυτή την κατηγορία ονείρων. Αν θα άντεχα να βάλω σαν εικόνα την νεκροφόρα. Με λίγη ταχυπαλμία τα κατάφερα. Αν δεν αντέξω, θα πρέπει να σβήσω την κατηγορία.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.