Είναι τα όνειρα που βλέπουμε ότι κάποιος είναι μάγος, έχει υπερφυσικές δυνάμεις και τρέχει να μας σώσει.  Ξέρει πάντα τι θέλουμε, ξέρει τι πιστεύουμε, ξέρει τι σκεφτόμαστε. Είναι το άτοπο όταν επιλέγεις σύντροφο και ψάχνεις το τέλειο και το ουράνιο που δεν υπάρχει. Όσο λοιπόν είναι μάγος το άτομο αυτό στα όνειρα, τόσο ανυπαρκτός είναι. Δεν είναι θαυματοποιός. Όταν κατά ένα μικρό ποσοστό βρούμε έναν τέτοιο,  πάλι θα μείνουμε ανικανοποίητες. Βλέπουμε π.χ. ότι με παλαμάκια στρώνονται τα κρεβάτια, το φαγητό ψήνεται με ένα κλείσιμο των ματιών και γενικά παντρεύεται το άτοπο με το φανταστικό. Βλέπει στην κρυστάλλινη σφαίρα το μέλλον μας και επεμβαίνει ή σαν τον σούπερμαν ξέρει που βρισκόμαστε και έρχεται να μας βρει.  Στις δύσκολες στιγμές είναι πάντα κοντά μας, το μαθαίνει με ένα μαγικό τρόπο και έρχεται. Όλα δηλαδή που πραγματικά δεν ξέρει. Υπάρχει το στόμα και τα μηνύματα που τον ενημερώνουν για όλα. Δεν είναι απαραίτητο να τα θυμάται ή να τα γνωρίζει ο ίδιος.

Αν γινόταν αυτό θα τον βλέπαμε βαρετό. Οτιδήποτε είναι καινούριο μαγεύει. Το θέμα είναι ότι είναι θα κρατήσει λίγο. Είναι κάτι ξένο για την ψυχή που ψάχνει κάτι γήινο κι αυτός ο ουράνιος  θα μας φανεί βαρετός. Όπως βαρετό είναι το μοτίβο του άνδρα  σε ταινίες που είναι υπερπροστατευτικός και κρέμεται από τα φουστάνια  της γυναίκας του. Δεν ξέρω αν εγώ το βλέπω έτσι. Πρέπει να είναι άνδρας, όχι ανθρωπάκι.  Το όνειρο αυτό δείχνει ότι μόνο στα όνειρα και στις ταινίες ή τα σίριαλ γίνεται αυτό. Η πραγματικότητα διαφέρει πολύ.

Όνειρα Μαγείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.