Ναι, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια όνειρα που δείχνουν ότι το άτομο δεν αισθάνεται όπως πρέπει, ότι δεν συμβαδίζει με την εποχή.  Ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, ότι ξεχωρίζει στο πλήθος. Κάποια όνειρα γυμνίας μπαίνουν σ’ αυτή την κατηγορία. Όταν τρομάξει ή ντραπεί δείχνει ότι συνειδητοποιεί τι κάνει.  Ότι δεν συμπεριφέρεται όπως οι άλλοι. Όταν δεν το ξεχωρίσει είναι ανησυχητικό. Είχα πει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν φορά στα καλά καθούμενα κάποιος το  στεφάνι του γάμου. Όμως εκτός τόπου και χρόνου είναι κι άλλες περιπτώσεις.

http://neolaiacy.com/wp-content/uploads/2014/04/pijames.jpg

-Όταν φορεί καλοκαιρινα ρούχα το χειμώνα,
-Όταν κολυμπά με παλτό και γάντια.
-Όταν φορεί χειμερινά ρούχα το καλοκαίρι.
-Όταν φορεί μαγιώ στην εκκλησία.
-Αν πάει στη δουλειά με πυτζάμες και παντόφλες.
-Αν πάει σε γάμο με τα ρούχα της δουλειάς.                                                                          

-Αν είναι Πάσχα και έχει Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο κ.λ.π.

Όταν το άτομο βλέπει συχνά τέτοια όνειρα πρέπει να ανησυχήσει. Κάτι δεν πάει καλά με τη λογική του.  Θα πρέπει να το προσέξει πολύ αυτό. Όμως δηλώνει ότι ζει μια δική του πραγματικότητα ή είναι αφηρημένος. Όμως δεν έχει πάντα αυτή την ερμηνεία, αν το δει μια φορά. Δηλώνει αλληγορικά, πολλές φορές, ότι ενώ είναι καλοκαίρι γι’ αυτόν, εκείνος κρυώνει. Αυτό όμως που είπα παραπάνω ισχύει όταν το βλέπει για πολύ καιρό, επαναληπτικά σε μόνιμη βάση, όχι επαναλαμβάνω αν το δει μια φορά και δύο.  Άτομα που δηλώνουν άρνηση της πραγματικότητας, βάλλονται συχνά με τέτοια όνειρα, βάσει της ανθυποβολής. Αυτά είναι λογικά άτομα που δεν δέχονται το κατεστημένο και την κοινωνία μας.  Κάποια άτομα λοιπόν που ονειρεύονται μια άλλη κοινωνία με τα δικά τους θέλω, μπορεί να δουν τέτοια όνειρα. Δεν είναι λοιπόν απόλυτο ότι χάσαμε το μυαλό μας, αλλά σε μεγάλο ποσοστό αυτό ισχύει.

Όνειρα λάθος εποχής ή εκτός τόπου και χρόνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.