Είναι τα συνεχόμενα όνειρα που βλέπει κάποιος, το ένα μετά το άλλο.  Δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους,  αλλά συνεχώς το άτομο βλέπει ασταμάτητα όνειρα. Μπορεί να δει και 7 μαζεμένα και να τα θυμάται όπως ακριβώς τα είδε. Όταν ξυπνήσει θέλει να κοιμηθεί κι άλλο. Βλέπει όσα τον απασχολούν, τις σκέψεις του, το παρελθόν του, κάποιο νεκρό άτομο κ.λ.π. Ξυπνά ανικανοποίητος, δεν έχει χοτάσει ύπνο και όταν κοιμηθεί πάλι αμέσως ονειρεύεται. Αυτά τα όνειρα δεν έχουν ερμηνεία. Εύκολα αναγνωρίζονται. Κουρασμένο υποσυνείδητο. Γεμάτο, που αν δεν αδειάσει το άτομο παθαίνει σύγχυση του νου. Υπερφόρτωση.

Μπορεί να δει όνειρα και με ανοιχτά μάτια αν δεν κοιμηθεί. Να το πάρει ο ύπνος. Υπάρχουν πολλά είδη ονείρων που υπάγονται στα υποσυνείδητα και παράγονται από αυτή ακριβώς την ομάδα. Άλλα είναι ενύπνια και άλλα πολύ περιπετειώδη και ασταμάτητα. Κάποια στιγμή μπορεί να δει κάποιο βραχνά. Όλα αυτά είναι σημάδια κόπωσης του υποσυνείδητου.

 

Όταν γεμίσει ο υπολογιστής μας ειδοποιεί ότι πρέπει να σβήσουμε αρχεία που δεν χρειαζόμαστε για να μην τελειώσει η μνήμη. Με τα όνειρα αυτά  κάνει επιλογή το υποσυνείδητο ποια όνειρα θα αφήσει και ποια θα σβήσει. Όταν ξελαφρώνουμε κάπως έχουν σβηστεί. Όταν έχουμε ξυπνήσει με πονοκέφαλο και βαρύ κεφάλι όχι. Άρα, πρέπει να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία μέχρι να νιώσουμε εντελώς καλά. Ένα τμήμα αυτών των ονείρων είναι και τα υπερβολικά όνειρα.

Όνειρα κουρασμένου υποσυνείδητου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.