Η ξαφνική κατολίσθηση είναι ένα κακό προαίσθημα που θα πραγματοποιηθεί. Είναι κάτι ξαφνικό. Μπορεί όμως να γίνει και κάτι απρόβλεπτο, που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Τι προκαλεί θάνατο, τραύμα, το ξεπερνάμε, γλιτώνουμε την τελευταία στιγμή ή είμαστε θεατές;

Αν η κατολίσθηση μας πλακώνει και καταφέρουμε να ξεφύγουμε δηλώνει ότι θα μας ταρακουνήσει, αλλά δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά.  Άρα, θα μείνουμε αλώβητοι. Η χιονόμπαλα μας ξυπνάει από το πάθος μας και μας δίνει τη δυνατότητα να αφυπνιστούμε και να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει. Να καταφέρουμε να βγούμε μέσα απ’ αυτό νικητές.   Όταν είναι από φωτιά δείχνει την οργή του θεού. Όταν μέσα απ’ αυτό βγούμε νικητές είναι η ανύψωσή μας σε ένα πνευματικό σκαλοπάτι. Αυτό δείχνει ότι βαδίζουμε προς τη θέωση, ξεπερνώντας τα γήινα πάθη, βλέποντας τους άλλους αφ’ υψηλού, χωρίς να ακουμπάμε.

Αν η κατολίσθηση μας παρασύρει στη δίνη της και μας καταπλακώνει μας προειδοποιεί για ασθένεια ή ατύχημα.

Όταν η κατολίσθηση  πέφτει πάνω σε άλλους,  είναι όνειρο προβολής ή δείχνει ότι αυτόν τον καιρό δεν πρέπει να έχουμε συναναστροφές με τα άτομα αυτά γιατί θα μας παρασύρουν στον δρόμο τους. Θα έχουμε επιπτώσεις μ’ αυτή την επαφή.

Μια θέαση κατολίσθησης δείχνει ότι περνάμε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μας γεμάτη βάσανα, προβλήματα και πολύ άγχος. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση.

Κομμάτια πάγου δείχνουν τα παγωμένα μας αισθήματα και την πετρωμένη μας καρδιά μετά από αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε. Αν πέσει πάνω μας έπεται κατάθλιψη.

 

Όνειρα κατολίσθησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.