Είναι αντίθετα από τα όνειρα αντίδοτο. Με τα όνειρα αυτά οι φαρμακωμένες ψυχές δεν γίνονται καλά, χειροτερεύουν, διότι το δηλητήριο χώνεται πιο βαθιά μέσα τους και υπάρχει φόβος να πεθάνουν ψυχικά.  Επίσης, η θέα αυτών των ονείρων κάνουν το άτομο να καταρρέει αλληγορικά και κυριολεκτικά.  Δεν είναι εφιάλτες, αλλά θυμίζουν στο άτομο το πρόβλημά του και το τονίζουν περισσότερο.Μπορεί να λιποθυμήσει. Αυτό δείχνει στο όνειρο και πεσμένη πίεση, ζάχαρο  ή υπογλυκαιμία την ώρα του ύπνου ή μια σκοτοδύνη.

Αυτό το όνειρο μπορεί να το δει κι ένα άτομο που λιποθυμά στο όνειρο ή δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του ή έχει αστάθεια. Χάνει την ισορροπία του. Όμως αυτό το όνειρο στην τελευταία περίπτωση μπορεί να δηλώνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο λαβύρινθος του αυτιού και πρέπει να το δει ωτορινολαρυγγολόγος.

Αλληγορικά,  το όνειρο με λιποθυμία δηλώνει ότι είμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας και τις αντιξοότητες της ζωής. Πρέπει να συνέλθουμε. Θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό όνειρο ότι θα πέσουμε και θα καταρρεύσουμε.  Γενικά,  η κατάρρευση είναι ότι μαζεύτηκαν τόσο πολλά, πιέσαμε τόσο πολύ τον εαυτό μας να κάνουμε τα πρέπει και να αποφύγουμε όλα τα μή, που σταθήκαμε αδύναμοι να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο κάθε κατάσταση ξεχωριστά. Δεν έχουμε πια πίστη. Άρα, είμαστε ανίκανοι και αβοήθητοι και δεν μπορούμε να αντέξουμε κάθε κατάσταση ή αλλαγή που παρουσιάζεται στη ζωή μας.  Έχουμε άγνοια τι γίνεται γύρω μας ή όλα τα γνωρίζουμε και εθελοτυφλούμε.

Επίσης, όταν καταρρέει ένα κτίσμα, όταν καταρρέει μια γέφυρα,  δηλώνει ότι τα όνειρά μας γίνονται συντρίμμια, αν δεν υπάρχει σεισμός, αλλιώς πρέπει να δούμε τα όνειρα του  σεισμού.

 

 

Όνειρα κατάρρευσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.