Είναι τα όνειρα που αν είναι δαιμονικά το άτομο τα ξεχωρίζει, και ξέρει να προφυλάσσεται. Είναι τα όνειρα που δεν μας δελεάζουν όσα και ο,τι μας προσφέρουν, εμμένουμε στην αρχική άποψή μας. Υπάρχει αόρατος μανδύας που μας προστατεύει, υπάρχει ακτίνα φωτός που τυφλώνει τους άλλους και όσους θέλουν να μας κάνουν κακό. Σπαθί που μπορεί να τους χτυπήσει ή ένα απλό δικό μας όχι να τους απομακρύνει.

Ανακαλύφθηκε ο αόρατος μανδύας.

Υπάρχει προστατευτική ακτίνα που δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν και οπισθοχωρούν, τα σκάγια τους δεν μας τρυπάνε, αλλά γυρίζουν πίσω. Κανείς δεν μπορεί να μας πλησιάσει, κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει. Όλα είναι υπό τον έλεγχο του θεού. Όλα αυτά δείχνουν ότι το άτομο δεν είναι ευαλωτο, έχει πίστη, ο θεός είναι μαζί του και δεν πρέπει να το φοβίζει τίποτα και κανένας. Αυτό ισχύει περισσότερο  όταν έχει πεπρωμένο.  Δεν έχουν όλοι, γι’ αυτό δεν προστατεύονται ή πεθαίνουν νωρίς. Φταίει όμως και η έλλειψη πίστης που έχουν.

Όνειρα θωράκισης ψυχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.