Είναι τα όνειρα που ανακαλύπτεις θησαυρό. Συνήθως αυτό το όνειρο το βλέπουμε την ημέρα της Νέας Σελήνης. Ό,τι ανακαλύπτεις εκείνη τη μέρα δεν πρέπει να ειπωθεί. Όταν σκάβεις για θησαυρό, όταν το όνειρο σου υποδεικνύει ότι βρήκες θησαυρό και θυμηθείς το σημείο, στα όνειρα αυτά όταν σκάψεις θα βρεις θησαυρό.  Αυτό δεν ισχύει πάντα.

Θυμάμαι το χαρακτηριστικό όνειρο του Αλχημιστή που είδε ότι υπάρχει θησαυρός στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι με σκοπό να βρει το θησαυρό εκεί. Βρήκε κάποιον και του είπε να μην  πιστεύει στα όνειρα. Αν ήταν σωστό, τότε κι εκείνος θα έπρεπε να παέι στην γειτονιά του αλχημιστή και να σκάψει να βρει θησαυρό. Ναι, ο θησαυρός ήταν κοντά  στο σπίτι του. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ένας θησαυρός στο όνειρο.  Θησαυρός αλληγορικά είναι μια νέα αγάπη, μια νέα εργασία, τα παιδιά, ανίψια ή εγγόνια μας. Όλος μας ο κόσμος. Το κακό με το θησαυρό είναι ότι όταν τον μαζεύεις στο όνειρο για να τον κρύψεις έχει κακή ερμηνεία.  Πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτόν ή να τον μαζέψεις για καλό σκοπό, να σε βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Να είναι φάρμακο για σένα και όχι μέσο για να πλουτίσεις. Τότε παίρνει καλή ερμηνεία.

Όνειρα θησαυρού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.