Είναι όλα τα κρυμμένα μας πάθη, οι κρυμμένες μας φαντασιώσεις για ένα πρόσωπο ή πράγμα. Ναι, υπάρχουν και οι φετιχιστές που με το δικό τους τρόπο δείχνουν πόσο αγαπούν αυτό που έβαλαν στο μάτι. Θα μπορούσε να είναι π.χ. ένα γυμνό άγαλμα γι’ αυτούς. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στα ντροπαλά άτομα που δεν μπορούν να εκδηλώσουν τα πραγματικά τους θέλω και πιστεύουν ότι ένα φουσκωτό ομοίωμα ανθρώπου θα τους ικανοποιήσει. Από τη μυθολογία ξέρουμε ότι  ο Πυγμαλίωνας είχε ένα παγερό άγαλμα για ερωμένη, επειδή πίστευε ότι θα ενδώσει στον έρωτά του. Ότι δεν θα πληγωθεί. Η μυθολογία λέει ότι κάποτε ερωτεύθηκε ένα γυναικείο άγαλμα της Αφροδίτης από ελεφαντόδοντο.    Ζήτησε λοιπόν, τελικά, από τη θεά Αφροδίτη να του χαρίσει μια αληθινή γυναίκα όμοια με το άγαλμα. Μετά από λίγο, ο Πυγμαλίων είδε με έκπληξή του ότι το άγαλμα ήταν πια μια ζωντανή γυναίκα, η Γαλάτεια.  Την παντρεύτηκε και από τον γάμο αυτό γεννήθηκε ο Πάφος.Ο Πυγμαλίωνας δεν άντεξε πολύ αυτή την πλάνη. Πόσο να αντέξει ο σημερινός άνθρωπος;

Το ίδιο ισχύει για όσους έχουν ένα ζώο σαν ερωτική φαντασίωση ή έναν ζαχαρένιο άνθρωπο γλυκό τεραστίων διαστάσεων.   Για τους άλλους που ζητούν τα έμψυχα αντικείμενα του πόθου τους θα μπορούσε αυτή η εικόνα να αποτελείται από πάνω από ένα πρόσωπα, ή να βλέπουν στο όνειρό τους μια άγνωστη με εσώρουχα να τους κάνει μασάζ. Για κάποιους άλλους ένα χτύπημα με μαστίγιο τους εξιτάρει, ενώ για κάποιους άλλους ο πρίγκιπάς τους έχει μηχανή ή είναι ο γαλάζιος πρίγκιπας πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Για τους άνδρες είναι μια βασίλισσα πάνω σε ένα θρόνο.  Άλλοι τον βλέπουν θεό και άλλοι την βλέπουν θεά.  Άλλοι προσέχουν τις παρειδωλίες συννέφων και άλλοι  ανάβουν κεριά σε ένα μπάνιο γεμάτο αφρό, πετάνε λουλούδια στο πάτωμα  κ.λ.π. Γενικά, το ασυνείδητο επειδή δεν μπορεί να μιλήσει με λέξεις, δείχνει με σύμβολα αυτό που νιώθει και το εξωτερικεύει μέσα από τα όνειρα. Ο παρτενέρ τις περισσότερες φορές είναι άγνωστος.  Η πιο περίεργη γυναικεία φαντασίωση είναι να δέσει με λουράκι του σκύλου τον άνδρα που θέλει και να τον σέρνει. Αυτά όλα ξέρουμε ότι δεν γίνονται πάντα, όμως σαν όνειρο είναι μια ικανοποίηση και νιώθουμε ότι το βιώνουμε. Κάποιοι τολμούν να τα κάνουν πραγματικότητα. Όμως αυτό για να συμβεί πρέπει να συμφωνούν και οι δύο ή και οι περισσότεροι αν το επιθυμούν σε ένα ομαδικό όργιο.  Εδώ ο ονειρομάντης αν δεν καταλάβει ότι το άτομο βλέπει στο όνειρο μια ερωτική του φαντασίωση μπορεί να πέσει σε λάθος ερμηνεία. Πολλές φορές όμως ξεχωρίζει αυτό.

Όνειρα ερωτικών φαντασιώσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.