Βλέπεις ένα όνειρο και σε απασχολεί ασυνείδητα να μάθεις την ερμηνεία του. Αυτή η παράξενη κατηγορία είναι όνειρο, μετά έπεται κάποιο άλλο που αφορά αυτό χωρίς να είναι σειριακό. Στο επόμενο όνειρο λοιπόν, κάποιος μέσα στο όνειρο στο ερμηνεύει. Π.χ. στο πρώτο όνειρο βλέπεις ότι οδηγείς ένα αυτοκίνητο. Το επόμενο δεν είναι σειριακό, αλλά το αφορά.

http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2016/01/drive-a-car-driving-696x466.jpg

Ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα και διηγείσαι αυτό το όνειρο σε κάποιον κι εκείνος σου δίδει μια απάντηση. Νομίζεις ότι αυτή είναι η πραγματικότητα σου, αλλά το συνειδητοποιείς μόνο όταν ξυπνάς πραγματικά. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτής της ερμηνείας. Εδώ πάντα η ερμηνεία που μας δίδουν είναι η σωστή, και αυτό το όνειρο είναι σημαντικό για τη ζωή μας, φτάνει να τη θυμόμαστε όταν ξυπνήσουμε. Αν δεν την θυμόμαστε είναι δώρο άδωρο.

Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο

3 σχόλια στο Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο

 • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 στο 20:34
  Σύνδεσμος

  Γεια σάς.βλεπω συχνά στον ύπνο μου ότι προσπαθώ να εξηγήσω όνειρο μέσα σε όνειρο.μολις βλέπω ένα όνειρο τί νύχτα κ είναι μεγάλο,για να μήν το ξεχάσω την άλλη μέρα, βλέπω ότι προσπαθώ στον ύπνο μου σε κάποιους να τό πω.το βλέπω συχνά αυτό.. αλλά πάλι δε καταφέρνω να τό συγκρατήσω στο μυαλό μου τό ξεχνάω.ειδικα αν είναι μεγάλο το όνειρο… σημαίνει κάτι αυτό?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 στο 03:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου ότι έγινε σεισμό με μεγάλη διάρκεια κ ότι πήρα τη φίλη μου αγκαλιά από το φόβο μου..προσπαθούσε να με καθησυχάσει…είμασταν κάτω στη πιλωτη της πολυκατοικίας της κ μου είπε ν ανέβουμε πάνω σπίτι της..ξαφνικά βλέπω απέναντι ένα παλιό σπίτι να κατεδαφίζεται από το σεισμό..κ της είπα δν είναι να πάμε πάνω με τέτοιο σεισμό..θα σκοτωθούμε..κ έναν άλλο γείτονα της παράφρον από απέναντι σχετικά νεαρό σε ηληκια να μας φωνάζει κ να μας βρίζει άσχημα…ξύπνησα ταραγμένη δε θυμάμαι κάτι άλλο..τι σημαίνει ;;ν ανησυχώ για την υγεία μου;;;

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο 07:12
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας είδα όνειρο ότι ήμουν σε αυτό το όνειρο με μια γνωστή μου και πως ήταν μια γυναίκα μεταλλαγμένη και την ρώτησε κάνε μια ευχή και ξαφνικά άρχισε να πευτη ένα αστέρι και της λέει αυτό είναι το όνειρο σου και μόλις την ρωτάω εγώ δεν έχω όνειρο ξαφνικά βρεθήκαμε και η τρις σε ένα αμάξι και ξύπνησα

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.