Μάθαμε για τα όνειρα γεύσης, αλλά το φαγητό δεν έχει πάντα αυτή την ερμηνεία στο όνειρο. Ας φανταστούμε ότι είμαστε μια μηχανή. Για να πάρει μπροστά και για να έχει ενέργεια πρέπει να φάει. Άρα, σ’ αυτά τα όνειρα η λήψη φαγητού χωρίς γλυκό δείχνει ότι μας λείπει ενέργεια και πρέπει να πάρουμε τις κατάλληλες βιταμίνες, ώστε να πάρουμε μπροστά. Αυτό φαίνεται όταν τρώμε πολύ ή ανεξέλεγκτα και στο τέλος ευχαριστιόμαστε. Αυτό  ισχύει όταν καταναλώνουμε φρούτα ή κάτι υγιεινό. Δυστυχώς, χάσιμο ενέργειας είναι όταν οι τροφές δεν έχουν την ανάλογη θρεπτική αξία. Όταν είναι χάμπουργκερ ή τηγανιτές πατάτες ή τέλος πάντων κάτι λιπαρό. Όταν ευχαριστηθούμε από τα φαγητά αυτά είναι όνειρα  γεύσης, στέρησης ή επιθυμίας.

Επίσης, όταν βλέπουμε ότι  κοιμόμαστε μοιάζει σαν να φορτίζουμε την μπαταρία μας. Έχουμε ανάγκη ύπνου. Δεν βλέπουμε άλλο να κοιμάται. Μόνο εμείς. Κοιμόμενοι βλέπουμε ότι μόνο κοιμόμαστε. Αυτό φορτίζει τον εγκέφαλο και του δίνει ενέργεια.

Το ίδιο ισχύει αν δούμε ότι βάζουμε βενζίνη στο αυτοκίνητο, κηροζίνη στο αεροπλάνο, όταν βάζουμε πετρέλαιο στο πλοίο. Στα όνειρα ενέργειας βλέπουμε επίσης ότι  θηλάζουμε ένα μωράκι και ότι γυμναζόμαστε.

Μια ψυχολογική συνεδρία, μια στήριξη μας δίνει ενέργεια και δύναμη. Όμως αυτές είναι μικτές κατηγορίες ονείρων. Δεν ανήκουν αποκλειστικά στα όνειρα αυτά.

Ο καθαρός νους, οι καλές επιλογές δίνουν στα όνειρα καλή ενέργεια. Επίσης, ένα κείμενο που γράφουμε ενεργοποιεί το πνεύμα μας. Ένας παρήγορος λόγος δυναμώνει την ψυχή. Όμως τα όνειρα αυτά σε συνδυασμό με τα όνειρα αντίδοτα δίνουν το καλό΄αποτέλεσμα. Κακός σύμβουλος είναι τα όνειρα δηλητήρια της ψυχής.  Υπάρχουν πολλές τέτοιες κατηγορίες που καλό είναι το άτομο να προσπαθήσει να μην τα δει για το καλό της ψυχολογίας του και για να μην χάσει ενέργεια και προστεθεί άγχος. Αυτή η κατάσταση  θα το βλάψει και θα του χαλάσει τη διάθεση. Όλα όσα προσπάθησε να καταφέρει με αγώνα θα πιάσουν πάτο και θα το παρασύρουν εκεί.

Η προσθαφαίρεση δύναμης  από μας ή από άλλους κατέχει ένα σημαντικό ρόλο στα όνειρα αυτά. Όταν προσπαθούμε να γίνουμε υπεράνθρωποι έχουμε μεγάλο απόθεμα ενέργειας μέσα μας. Όταν όμως άλλοι μας ωθούν να παλέψουμε για κάτι καλό και αποτελεσματικό,  μας έχουν εμπιστοσύνη και όχι εμείς στον εαυτό μας. Όταν τα καταφέρνουμε,  γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και τις χρησιμοποιούμε σωστά. Όταν όμως άλλοι μας βοηθούν σ’ αυτά που θα μπορούσαμε εμείς, πάντα στο όνειρο, δηλώνει ότι το απόθεμα ενέργειας έφθασε στο μηδέν και οι μπαταρίες μας χρειάζονται φόρτιση.

Κακό όνειρο είναι όταν μας μεταδίδει κακή ενέργεια κάποιος, όταν μας σπρώχνει προς το μέρος του, όταν κολλάμε πάνω του σαν μαγνήτης, όταν μας ρουφά. Μας σπρώχνει σε μια κακή ενέργεια ή μας απορροφά μέρος αυτής. Όπως ένα δέντρο μας κρατά στην αγκαλιά του και μας ρουφά με κακό τρόπο μέσα σ’ αυτό σαν να μας πνίγει και φωνάζουμε βοήθεια. Δεν είναι απλά ένας εφιάλτης, αλλά ότι κοιμηθήκαμε πάρα πολύ, περισσότερο από το κανονικό και μας απορροφά μεγάλα αποθέματα ενέργειας.  Αυτά μας κάνουν αδύναμους και άτονους. Είναι φυσικό να ξυπνήσουμε πια!!!

Όνειρα ενέργειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.