Είναι τα όνειρα που χάνουμε τον έλεγχό μας στο όνειρο, αλλά αιτία είναι μια ψυχική κατάσταση του ατόμου ή ένα τικ που είχε πάντα, πριν ακόμη παντρευτεί, να κλωτσάει στον ύπνο του, να χτυπάει στο κομοδίνο και όταν πάει σε διπλό κρεβάτι,  συνεχίζει την ίδια τακτική, δίνει μπουνιές στο σύντροφό του ασυνείδητα, τον χτυπάει κατά λάθος και  πονάει το πρωί το χέρι του από το ασυνείδητο χτύπημα που έκανε την ώρα του ύπνου.

Είναι μια αυθόρμητη και αυτόματη κατάσταση που βιώνει. Ζει το όνειρο και κάνει πραγματικά τις κινήσεις που κάνει και  στο όνειρο. Κινείται μαζί μ’ αυτό. Βλέπει π.χ. ότι κάποιος τον χτυπάει, χτυπά από άμυνα και αυτό το χτύπημα γίνεται πραγματικά. Το πρωί όταν δει με μώλωπες το σύντροφό του καταλαβαίνει τι έχει κάνει πολύ αργά.  Βάσει του συνδρόμου του εξωγήινου χεριού το άτομο χάνει τον έλεγχο του και κάνει αυτή την κίνηση μετά από εγχείρηση.

Όνειρα εκτός ελέγχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.