Είναι τα όνειρα που αφήνουν πάντα μια πικρία στην ψυχή όταν βλέπουμε ότι μας εγκαταλείπουν ή εξαφανίζονται από τη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δηλώνει ότι θα έρθουν κοντά μας περισσότερο. Όταν όμως το όνειρο είναι επαναλαμβανόμενο ή μας κάνει να πικραθούμε πραγματικά ακόμα κι  όταν ξυπνήσουμε, δεν είναι πάντα αυτή η ερμηνεία βάσιμη.

http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2015/02/zoaki-abandon-300x278-620x330.jpg

Πολλές φορές όμως το όνειρο της εγκατάλειψης μπορεί να δηλώνει ότι θα μας εγκαταλείψει κάποιο πρόβλημα, θα γλιτώσουμε το θάνατο ή θα γίνουμε καλά μετά από μία ασθένεια.

Αυτού του είδους ο εφιάλτης δείχνει την ανασφάλεια ή την μη ικανοποίησή μας από την ερωτική μας σχέση. Μπορεί κάτι που θεωρούσαμε δεδομένο, να μην είναι να είναι ασταθές και χωρίς βάση ή βαθιές ρίζες. Να είναι κάτι που φεύγει ή το παρασύρει ο άνεμος, να είναι κάτι επιφανειακό που μας εγκαταλείπει. Άρα, είναι ένα μάθημα της ζωής να μάθουμε να αντέχουμε και να αναμένουμε κάτι άλλο, κάτι πιο σίγουρο, να αντέξουμε και να σταθούμε γερά στα πόδια μας. Άρα, πρέπει να δούμε τι φταίει και να το ερευνήσουμε βαθιά. Εκεί θα βρούμε την απάντηση. Εγκαταλείπεις ένα σκύλο όταν δεν μπορείς να αντέξεις τις φωνές του, όταν δεν μπορείς πια να το μεγαλώσεις, όταν είσαι αλλεργικός στην τρίχα του. Άρα, για να μας εγκαταλείψει κάποιος κάτι είδε σε μας που δεν του άρεσε ή άλλαξε πεποιθήσεις. Ίσως του φέρνει αλλεργία η δέσμευση. Άρα, κάθε τι που φεύγει έχει το λόγο του για να το κάνει. Όμως κανένας δεν μας εγγυάται ότι θα ξαναγυρίσει. Μπορεί όμως να μας εγγυηθεί ότι αν προσέξουμε τη συμπεριφορά μας και βρούμε τι τον  δυσαρέστησε,  να έρθει κάποιος άλλος και να μην φύγει.

Όνειρα εγκατάλειψης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.